Oppo odhalí Find X2 Pro už 6. března

Oppo odhalí Find X2 Pro už 6. března
2020-02-26T20:53:30+02:00
• 27. 2. 2020

Zdroj: Twitter.com/BrianShenYiRen

1

Pozvánku na oficiální tiskovou konferenci vydala společnost Oppo, která kromě dříve vzpomínaného modelu Find X2 (CPH2023) přinese ještě výkonnější variantu s přívlastkem Pro (kódové označení CPH2025). Certifikát zařazený do databáze Bluetooth SIG odhaluje téměř všechny klíčové vlastnosti, takže 6. března budou pouze upřesněny ostatní prvky výbavy včetně konečné prodejní ceny nebo data zahájení prodeje.

Tahoun, jak se patří

Připravovaný model Find X2 Pro by měl disponovat 6,7palcovým OLED displejem s QHD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Vnitřní šasi vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 865 od Qualcommu, 8GB operační paměť RAM (LPDDR5) a interní úložiště typu UFS 3.0 s kapacitou 256 GB.

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: Gizmochina.com

Ačkoliv neznáme přesnou velikost článku baterie, takže se hovoří o technologii rychlého 65W nabíjení. Záda ponesou tři senzory fotoaparátu složené ze dvou 48MPx snímačů a jednoho 12megapixelové objektivu. Zatímco vpředu nebude chybět 32megapixelová kamerka na populární selfie snímky umístěná v proděravěném otvoru.

Softwarovou stránku zaštítí nejnovější systém Android 10 překrytý vlastním rozhraním ColorOS ve verzi 7.1. Úplným závěrem můžeme zmínit ostatní prvky výbavy, což znamená funkci Bluetooth 5.1, dvoupásmové WiFi připojení, technologii NFC pro bezkontaktní placení nebo podporu 5G sítí.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ivan Šuhajda

27. 2. 2020, 11:52

Takze potom uvidime jak bude asi vypadat 1+8.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat