Čínský úřad otestoval novinku od Huawei pro nenáročné

Čínský úřad otestoval novinku od Huawei pro nenáročné
2020-02-28T16:54:32+02:00
• 29. 2. 2020

Zdroj: CNBC.com

Rovnou dva čínské úřady měly možnost vyzkoušet mobilní novinku skrývající se pod kódovým označením MED-AL00 od společnosti Huawei. Potřebnou certifikaci již vydal jak úřad TENAA, tak i CCC. K oběma se zároveň přidal i známý benchmark Geekbench. Díky několika nezávislým zdrojům můžeme dát dohromady základní výbavu, která předvídá příchod zařízení zapadající do segmentu střední třídy.

Nemastný, neslaný

Přední část údajně disponuje 6,3palcovým displejem s výřezem ve tvaru padající kapky, pod nímž poběží osmijádrový procesor Helio P35 běžící pod taktovací frekvencí 2,3 GHz a 4GB operační paměť RAM. Velikost interního úložiště není známa, ale 64 GB by mohlo být reálných.

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: Gizmochina.com

Celkovou výdrž bude řídit článek baterie o velikosti 5 000 mAh s podporou technologie rychlého 10W nabíjení. Následně zveřejněná fotografie mu vzadu připisuje dva objektivy fotoaparátu, LED blesk a naopak vylučuje skener otisků prstů. Uživatelským prostředím má doprovázet operační systém Android v nejnovější verzi 10.

Zdroj: Gizmochina.com

Zdroj: Gizmochina.com

K oficiálnímu představení může dojít někdy během příštího měsíce. Doufejme, že do té doby firma Huawei ještě upustí nějaké upřesňující informace včetně skutečného názvu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat