Jabra představila sluchátka Elite Active 75t a Elite 45h CES

Jabra představila sluchátka Elite Active 75t a Elite 45h [CES]
2020-01-09T11:30:30+02:00
• 9. 1. 2020

Společnost Jabra na trhu uvedla dva nové produkty, a to v rámci konference CES 2020. Stejně jako tomu bylo u předchozích modelů, společnost navazuje na bezdrátová sluchátka Elite 75t a představuje model Elite Active 75t. 

Jabra Elite Active 75t se zvýšenou odolností

Již v únoru se nová sluchátka Elite Active 75t dostanou do prodeje. Ta nabídnout zvýšenou odolnost proti vodě a potu, a to díky certifikaci IP57. Není se čemu divit, výrobce hodlá s těmito sluchátky cílit hlavně na sportovce. Baterie na jedno nabití pak vydrží 7,5 hodiny. 

Bezdrátová sluchátka Elite Active 75t budou k dostání za 4 573 Kč bez DPH (199 dolarů). Pokud nepotřebujete zvýšenou odolnost proti potu, pak dalším důvodem ke koupi mohou být barevné varianty. Jabra totiž nabídne až šest možností, přičemž dvě barvy dorazí později – copper black, titanium black. 

Jabra Elite 45h pro dlouhodobý poslech

Dalším novým produktem jsou sluchátka, která společnost Jabra nazývá Elite 45h. Výrobce prohlásil, že tato novinka přináší nový standard pro sluchátka v kategorii do 100 dolarů (2 298 Kč bez DPH). Tato sluchátka vydrží na jedno nabití až 40 hodin, přičemž během 15minutového nabíjení získáte osm hodin poslechového času.

Sluchátka Elite 45h jsou ideální pro cestování, a to díky své skladné konstrukci. K dispozici jsou zde 40mm reproduktory, duální mikrofony pro hlasové hovory, Bluetooth 5.0 a zkratka „One-Touch“ pro aktivaci preferovaného hlasového asistenta. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat