Gionee představil model Steel 5

Gionee představil model Steel 5
2020-01-18T12:30:02+02:00
• 18. 1. 2020

Společnost Gionee oficiálně představuje model pod názvem Steel 5, který je jen jehlou v kupce sena od konce roku 2018, kdy čínská firma vyhlásila bankrot a očekával se její úplný konec. Telefon by měl zapadat do základní produktové řady, čemuž navíc odpovídá výrazně průměrná výbava. Ačkoliv prozatím neznáme přesnou prodejní cenu, tak zařízení si s největší pravděpodobností pořídí jen méně nároční uživatelé.

Bez sebemenších očekávání

Seznam specifikací zahrnuje 6,2palcový IPS LCD displej s HD rozlišením doplněn o 13megapixelovou kamerku na populární selfie snímky v tzv. „waterdrop“ výřezu. Do vnitřní části byl nasazen osmijádrový procesor (2,0 GHz) od doposud upřesněného dodavatele a několik hardwarových variant – 3, 4, 6GB operační paměť RAM spojuje 64, 128GB interní úložiště rozšiřitelné o paměťovou microSD kartu.

V zadní části vynikají dva objektivy fotoaparátu (12 + 2 MPx) ve čtvercovém výčnělku. Dále lze ještě oznámit dvě přisvětlovací LED diody a technologii PDAF. Výdrž dodává 5 000mAh baterie podporující alespoň rychlejší 10W nabíjení. Výbavu uzavírá funkce dual-SIM a platforma Amigo OS, která vychází ze staršího Androidu 9.0 Pie. Datum zahájení prodeje včetně cenovky budeme znát v následujících týdnech.

Zdroj:

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat