Galaxy A31 a Galaxy A41 s lepší baterií a fotoaparáty v přípravě

Galaxy A31 a Galaxy A41 s lepší baterií a fotoaparáty v přípravě
2020-01-18T11:00:41+02:00
• 18. 1. 2020

Jihokorejská společnost Samsung má skutečně v plánu přepracovat prémiovou střední řadu Galaxy A, a to modely Galaxy A31 a Galaxy A41. Celá série A byla v loňském roce velmi úspěšná, tudíž není žádným překvapením, že se tento technologický gigant pokusí i o úspěch v letošním roce. Dopomoci k tomu mají aktualizované modely. 

Galaxy A31 a Galaxy A41 nabídnou lepší specifikace

S největší pravděpodobností v průběhu letošního roku dorazí na trh modely pod názvem Galaxy A31 a Galaxy A41. Právě o nich jsme se nyní dozvěděli více informací, především díky zahraničním zdrojům. Podle uniklých specifikací se u obou modelů dočkáme zajímavé baterie a fotoaparátů. 

Galaxy A31

Tak například Galaxy A31 má dorazit s hlavním 48megapixelovým fotoaparátem a 5megapixelovým makroobjektivem. Jednalo by se o velký krok dopředu, vzhledem k tomu, že předchůdce Galaxy A30 nabízel 16 Mpx + 5 Mpx. Pokud jde o baterii, nový model by měl nabídnout akumulátor s kapacitou 5 000 mAh. 

Naopak druhé jmenované Galaxy A41 nabídne také hlavní 48megapixelový fotoaparát. Zda bude telefon vybaven duálním fotoaparátem, je v současné chvíli nejasné. Ovšem přední strana by měla nabídnout 25megapixelový senzor. Oba kousky by měly nabídnout vnitřní 64GB úložiště pro ukládání soukromých dat. V současné chvíli není jasné, kdy tyto nové modely dorazí na trh. S největší pravděpodobností ještě v prvním kvartále letošního roku.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat