Chystaný iPhone 9 se ukazuje na nových vizualizacích

Chystaný iPhone 9 se ukazuje na nových vizualizacích
2020-01-29T11:30:46+02:00
• 29. 1. 2020
4

Levný iPhone 9 neboli iPhone SE 2 se nám ukazuje na nových renderech. Ty připravil slovenský server SvetApple.sk a na rozdíl od těch dřívějších od známého twitterového účtu Onleak postrádají ocelový rámeček a matné sklo na zádech. Dávají nám tak jiný pohled, jak může vypadat nový levný iPhone.

Koncept nového iPhone 9 s hliníkem

Ohledně nového iPhone SE 2 se toho napsalo již opravdu dost. Má se jednat o nástupce iPhonu 8 s displejem o úhlopříčce 4,7 palce. Jeho označení bude pravděpodobně iPhone 9.

Nové rendery nám ukazují tento připravovaný model s hliníkovým rámečkem, který měl právě iPhone 8 a nabízí ho dnes také iPhone 11. Dřívější spekulace hovořila o ocelovém lesklém rámečku. Ten si ale Apple zatím ponechával jen pro prémiové modely iPhone X, XS a 11 Pro.

iPhone 9

Aktualizované vizualizace také ukazují lesklé sklo, které po vzoru iPhone 11 dává větší smysl. Logo výrobce bude pravděpodobně umístěno na středu zadní plochy. Okolo fotoaparátu se pak možná vytvoří podobný ostrůvek jako mají loňské iPhony.

Hnacím motorem má být procesor Apple A13 a hlavní fotoaparát má být také převzat právě z iPhonu 11. To budou ve finále dvě největší novinky tohoto reinkranovaného iPhonu 8. Naopak bohužel asi přijde o 3D Touch. Cenovkou se má novinka pohybovat kolem 13 tisíc Kč a k představení dojde pravděpodobně v březnu letošního roku. Kompletní funkce pěkně ilustruje grafika od zmíněných slovenských kolegů níže.

Zdroj: svetapple.sk

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Jaroslav Hronek

29. 1. 2020, 17:17

Levný, za takový krám vyhodit 15000 Kč??? Tam se někdo praštil do hlavy!!!

David Marsalek

29. 1. 2020, 13:55

Nuda ????????‍♂️

Ne ne???? tak to je fakt hnuz

Vždy kupředu zpátky ni krok 🤭

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat