XIDU PhilBook Max: 2v1 notebook se svou cenou drtí konkurenci! sponzorovaný článek

XIDU PhilBook Max: 2v1 notebook se svou cenou drtí konkurenci! [sponzorovaný článek]
2019-12-18T13:29:38+02:00
• 18. 12. 2019

Máme pro vás skvělou zprávu! XIDU, inovativní společnost udělala velký krok na trhu s notebooky a tablety. Nabízí totiž cenově dostupné, vysoce kvalitní počítače s důrazem na notebooky s dotykovou obrazovkou. Nyní se rozhodla nabídnout velkou slevu v rámci vánoční akce. Nyní tak máte obrovskou příležitost získat notebooky za nejnižší ceny. Výrobky značky XIDU jsou celosvětově oceňovány za výbornou kvalitu a nízkou cenu. A právě s XIDU jsme se rozhodli pro vás připravit několik speciálních akčních nabídek!

XIDU 14,1palcový PhilBook Max 2v1 s dotykovou obrazovkou

Za akční cenu si nyní můžete pořídit přenosný notebook s dotykovým displejem. Ten nabízí 14,1palcový IPS displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Konstrukce je vyrobena z hliníkové slitiny. Díky univerzálnosti můžete notebook využívat jako tablet i počítač. 

Srdcem celého notebooku je procesor Intel E3950 quad-core 2.5 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 6 GB. K dispozici je také 128GB SSD či operační systém Windows 10. 

Jde o velice kvalitní sestavení, neboť je zde použit hliník, díky čemuž je zařízení pevné a k tomu velmi lehké – 1,39 kg. Jde také o jeden z nejtenčích laptopů, které v současné době na trhu existují. Celková tloušťka zařízení činí 16 mm. 

Na pravé straně notebooku se nachází 3,5mm jack konektor pro připojení drátových sluchátek, poté port USB3 a poté tlačítko napájení. Na levé straně je pak nabíjecí port, port USB3 a HDMI konektor. 

V textu výše jsme vám nabídli kompletní specifikace, takže víte, že nabízí dvoujádrový procesor. Ale jako noetbook 2v1 funguje velmi dobře. A nezapomeňte, že se jedná o notebook s velmi nízkou cenovkou. Pro každodenní práci se tak jedná o naprosto ideální řešení, ale ne pro tvrdou práci – střih videa a podobně. Není zde totiž vyhrazená grafická karta. Nemůžete tedy očekávat, že si na tomto zařízení zahrajete hry v největší možné kvalitě. 

Celkově se jedná o zajímavý 2v1 notebook, pokud jde o cena / výkon. V současné době se na Amazonu notebook pohybuje kolem 350 dolarů. V této cenové kategorii se na trhu nenachází žádný jiný 2v1 notebook. Lze tedy prohlásit, že jde skutečně o lákavou nabídku. 

Náš partner XIDU pro vás má také vánoční akci, a to jak na svém oficiálním webu, tak také na Aliexpressu. Pokud se vám tedy tento model zamlouvá, můžete si jej zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat