Oppo plánuje novinku do střední třídy

Oppo plánuje novinku do střední třídy
2019-12-16T11:30:01+02:00
• 16. 12. 2019

Regulační úřad TENAA, vydávající potřebné certifikace telekomunikačním zařízením prodávajícím se na čínském trhu, otestoval nový telefon od společnosti Oppo. Mobilní zařízení nese zatím jen kódové označení PDBM00, a jak už je dobrým zvykem, tak zápis ve veřejné databázi odhaluje bližší specifikace včetně fotografií modelu. První prvky výbavy naznačují jeho zařazení do segmentu střední třídy a cenovku v přepočtu kolem 4 600 Kč.

Žádný nadstandard

Součástí výbavy je 6,5palcový displej s rozlišením 1 600 x 720 pixelů a výřez ve tvaru „Waterdrop“ obsahuje základní 8megapixelovou kamerku na populární selfie snímky. Uvnitř je procesor od zatím neupřesněného dodavatele běžící pod taktovací frekvencí 2,3 GHz, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště pojme 128 GB uživatelských dat s tím, že další rozšíření zajišťuje přítomný slot pro paměťové microSD karty až do velikosti 256 GB.

V zadní části zaujmou své místo celkem tři snímače fotoaparátu složené z hlavního 12MPx, ultraširokého 8MPx a hloubkového 2MPx objektivu. Samozřejmostí bude přisvětlovací LED blesk nebo snímač otisků prstů. Ostatní výbavu uzavírá článek baterie s kapacitou 4 230 mAh a operační systém Android v předposlední verzi 9.0 Pie. Na výběr mají být připraveny čtyři barevné variace (bílá, černá, červená, zelená).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat