Citizen uvádí chytré nástěnné hodiny Smart Echo

Citizen uvádí chytré nástěnné hodiny Smart Echo
2019-12-24T18:00:00+02:00
• 24. 12. 2019

Chytré doplňky si hledají cestu do domácností ze všech stran a důkazem jsou protentokrát chytré nástěnné hodiny, u kterých byste na první pohled nešli téměř žádný rozdíl oproti klasickým hodinám. Tuto žhavou novinku do oficiálního prodeje právě zařazuje společnost Citizen známá po celém světě především výrobou kvalitních náramkových hodinek. Japonský gigant překvapivě nezapomněl nasadit ani chytrou asistentku.

S jedním ale

Výrobce sice vsadil na tradiční design nástěnných hodin s mechanickým strojkem, ale do vnitřní části dostaly několik velmi užitečných funkcí. Sekundovou ručičku dohromady vystřídalo 60 modrých LED svítilen, které chrání ochranné sklo proti prachu a aktivují se až během poslední minuty nastaveného časovače či jiného pokynu.

O výdrž se starají celkem 4 články baterie typu C zajišťující výdrž až 1 celý rok. Ovšem ty nejsou součástí prodejního balení. Největší a zároveň asi jedinou zápornou vlastností je nutné spárování s jakýmkoliv chytrým doplňkem Echo od firmy Amazon, která do hodin dodala vlastní virtuální asistentku Alexa.

Hodiny Smart Echo komunikují s Echo produkty přes technologii Bluetooth. Na pulty obchodů míří dvě různé varianty. Základní stříbrná verze vyrobená z neznámé slitiny kovu stojí necelých 80 dolarů (tj. cca 1 837 Kč), kdežto ciferník v dřevěném rámečku pořídíte za 90 dolarů (tj. cca 2 066 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat