YouTube pro Android přináší nové funkce pro snadnější ovládání

YouTube pro Android přináší nové funkce pro snadnější ovládání
2019-12-24T16:30:36+02:00
• 24. 12. 2019

Zdroj: Youtube

Začátkem tohoto týdne společnost YouTube do své aplikace přidala několik nových funkcí pro lepší zpřístupnění a snadnější použití. Nejzajímavější novinkou byla ale funkce, díky které uživatelé nyní mohou při streamování aplikace YouTube do své chytré televize používat hlasové vyhledávání. 

YouTube opět aktualizován

Dostat se k nové funkcionalitě je velice jednoduché – stačí klepnout na tlačítko Cast, přičemž se objeví ikona mikrofonu, díky které je možné zadávat hlasové příkazy. Před touto aktualizací nebylo používání hlasového vyhledávání v televizi pomocí Android zařízení tak jednoduché. Nyní k této činnosti stačí jediné tlačítko. Jedná se o velice vítanou změnu, po které uživatelé aplikace volali několik měsíců. 

Kromě aktualizace hlasového vyhledávání si uživatelé nyní mohou vychutnat funkci „Who’s Watching“. To uživatelům umožňuje přepínat mezi různými účty propojenými s jejich zařízením, tudíž každý z rodiny má snadný přístup k obsahu. Na levé straně aplikace se nachází i aktualizovaná navigační nabídka, která nabízí vaše oblíbené stránky.

Poslední novinkou pak je rozšířená podpora pro televizní zařízení. Aplikace YouTube na Fire TV nyní podporuje hlasové ovládání skrze Alexu a HDR nyní funguje na YouTube pro PS4 a PS4 Pro. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat