Xiaomi Mi Wifi Repeater aneb prodlužka signálu za pakatel sponzorovaný článek

Xiaomi Mi Wifi Repeater aneb prodlužka signálu za pakatel [sponzorovaný článek]
2019-11-27T13:29:31+02:00
• 27. 11. 2019

Mnohdy se stává, že WiFi routery, které vám nabízí poskytovatel vašeho připojení, nejsou dostačující, aby vám pokryly celou domácnost. Pokud potřebujete rozšířit dosah signálu, tak lze využít takzvaného repeateru, který rozšíří WiFi signál. Pravě takový repeater můžete nyní koupit za zvýhodněnou cenu na e-shopu TomTop.com. Konkrétně se jedná o zařízení od společnosti Xiaomi, které nese označení Xiaomi WiFi Repeater.

Xiaomi Mi Wifi Repeater v akci!

Největší výhodou tohoto zařízení je jednoduchá instalace. Stačí vybrat místo na okraji signálu, kam ještě bezpečně signál dosáhne, a zde připojit repeater do USB zásuvky. Poté stačí skrze mobilní aplikaci vše nastavit a signál bude zesílen. Co se týče možných rychlostí, tak repeater podporuje rychlost až 300 Mb/s, což by mělo být ve většině případech zcela dostačující.

Pokud byste potřebovali pokrýt signálem ještě větší plochu, tak není problém signál rozšířit pomocí dalšího zařízení. Jen by bylo vhodné, aby každé zařízení mělo dosah na váš primární modem, jelikož by docházelo k velkým ztrátám na rychlosti.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak si můžete Xiaomi WiFi Repeater zakoupit za zvýhodněnou cenu 259 Kč (z původních 598 Kč). Stačí navštívit obchod eBay. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově a množstevně omezená. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat