TOP 3 gadgety, které jsou nyní v akci za pár korun! sponzorovaný článek

TOP 3 gadgety, které jsou nyní v akci za pár korun! [sponzorovaný článek]
2019-11-09T17:35:26+02:00
• 9. 11. 2019

Chytré hodinky KOSPET Optimus Pro 4G v akci za pakatel!

Chytré hodinky KOSPET Optimus Pro na trh přichází s malým 1,39palcoým AMOLED displejem. Zobrazovací panel pak chrání krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Výrobce samozřejmě nezapomněl implementovat ani vodotěsnost, respektive hodinky disponují certifikací IP67.

Mezi další vychytávky pak patří například NFC, prostřednictvím kterého budete moci využívat platebních služeb. Zapomenout nemůžeme zmínit ani 12 různých sportovních aktivit, GPS + GLONASS, senzor tlaku vzduchu, BioTracker PPG pro nepřetržité sledování srdce, celodenní sledování zdraví, analýzu spánku a další. Kromě toho KOSPET Optimus Pro nabízí automatickou funkci pro sledování arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. Zajímavostí je, že hodinky na jedno nabití vydrží až neuvěřitelné tři dny při běžném používání. 

Originální KOSPET Optimus Pro na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu TomTop je po dobu jednoho týdne jen za 3 298 Kč (z původních 8 881 Kč). Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Skvělé světlo Xiaomi Yeelight v akci!

Za krásných 1 884 Kč dostanete skvělou závěsnou lampu či spíše lustr, který můžete ovládat pomocí hlasu, svého telefonu či pomocí chytrého náramku MiBand. Samozřejmostí je taktéž ovládání pomocí vypínače ve zdi. Ovšem to již může být menší přežitek, když na to máte například smartphone. Xiaomi Yeelight patří do rodiny světelných produktů Yeelight, která se vyznačuje dobrou světelností a dlouhotrvající kvalitou.

Lustr je díky certifikaci IP60 odolný proti prachu, navíc aktivně odvádí teplo, takže se nemusíte obávat žádného poškození LED osvětlení. Světlo můžete ovládat pomocí bluetooth ovladače, na kterém můžete nastavovat jas světla či teplotu osvětlení. Lustr spolupracuje s IFTTT, tedy si můžete nastavit mnoho možností spouštění, ztlumení, zjasňování a zhasínání světla. Krom toho se dá také nastavit i různá barva světla. Doba svícení je 40 000 hodin.

Pokud vás tedy tento lustr oslovil, určitě navštivte stránky eshopu TomTop, kde můžete tento produkt za koupit. V současné chvíli je lustr v akci za 1 884 Kč, a to z původních 6 358 Kč! Ovšem pozor, nabídka je časově omezená, proto s nákupem příliš neváhejte! Kupujte ZDE.

Xiaomi Redmi AirDots za sníženou cenu

Xiaomi na své konferenci odhalilo nová sluchátka pod názvem  Redmi AirDots. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. 

Každé sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jejich celková velikost činí 7,2 mm. Sluchátka jsou mimo jiné dodávána také se speciálním dobíjecím krytem, tak jako nabízí AirPods od Applu. Nicméně, na levé straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta.

Originální Xiaomi Redmi AirDots na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 423 Kč (z původních 1 024 Kč). Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat