Umidigi dokončuje model A3s s Androidem 10

Umidigi dokončuje model A3s s Androidem 10
2019-11-27T16:30:05+02:00
• 27. 11. 2019

Zdroj: Crunchbase.com

Nejnovější verze operačního systému Android není momentálně ještě natolik rozšířená a právě toho mohou využít někteří méně známí výrobci v našich končinách. Konkrétně čínská společnost Umidigi začíná lákat na mobilní novinku s názvem A3s, kterou doprovází slogan „nejdostupnější chytrý telefon s operačním systémem Android 10“. Bližší podrobnosti budou k dispozici již v nejbližších dnech.

Jehla v kupce sena

Pouze minimum zařízení v nejnižším segmentu trhu se může pochlubit aktuálním systémem Android 10, a to chce firma Umidigi částečně zvrátit modelem A3s, který díky němu má nabídnout větší plynulost, kvalitnější zabezpečení nebo mnoho užitečných funkcí. Marketingový plátek u přední části odhaluje displej bez jakéhokoliv výřezu, s 2.5D zakřiveným sklem nebo se silnějšími horními a dolními rámečky.

Zadní část osadí dvěma senzory fotoaparátu, LED bleskem pro přisvětlení záznamů a skenerem otisků prstů. Dále mezi prvky výbavy zařadí funkci dual-SIM, slot pro paměťové microSD karty, podporu sítí 4. generace včetně VoLTE v celosvětovém měřítku. Na prodejní pulty dorazí dvě barevná provedení (černé, zelené), zatímco oficiální prodej vypukne již během příštího měsíce za velmi atraktivní cenu 59,99 dolarů (tj. cca 1 388 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat