Huawei MatePad Pro poprvé na videu

Huawei MatePad Pro poprvé na videu
2019-11-22T19:30:51+02:00
• 22. 11. 2019
3

Společnost Huawei ukončuje spekulace kolem prémiového tabletu MatePad Pro, o kterém jsme doposud slyšeli pouze prostřednictvím různých úniků, a zveřejňuje k němu i první oficiální video. Tisková konference proběhne v Šanghaji už v pondělí 25. listopadu, kde po jeho boku dorazí i nový reproduktor Sound X obohacen o řadu chytrých funkcí. Čínský výrobce zřejmě hodlá vyrazit do přímého souboje proti zástupcům v nejvyšší řadě od Applu.

Silná konkurence pro iPad Pro

Podrobný seznam specifikací se jim sice podařil uhlídat před širokou veřejností, ale díky záznamům v benchmarkových databázích je očekáván osmijádrový procesor Kirin 990 od známé firmy HiSilicon a 6GB operační paměť RAM. Dále se vyhlíží nejnovější verze operačního systému Android nebo technologii rychlého 40W nabíjení.

Vydané video přibližuje displej s dírou pro přední kamerku, dva hlavní fotoaparáty v zadní části, možnost práce s více okny najednou, speciální stylus M-Pen a odnímatelnou klávesnici, která může být součástí ochranného obalu.

Reproduktor Sound X s válcovitým tělem získá dva 60W subwoofery a celkem šest 1,5W výškových reproduktorů pro kvalitní poslech ze všech stran. Součástí výbavy ještě bude čtyřjádrový procesor (1,5 GHz), 512MB operační paměť RAM a 8GB interní úložiště. Konektivitu zajistí funkce Bluetooth 5.0 a WiFi modul (2,4/5 GHz).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Michael Brunnbauer

23. 11. 2019, 0:16

Jak chce tohle bojovat pro iPadu Pro? Copak na Android existuji aplikace jako Affinity Photo, Procreate, Photoshop, atd? Pouze jednoduche programy na upravu fotek, mrvitka a programy na cmarani je opravdu nenahradi. A pak jeste ten Google…. Proste akorat zase cinska velkohubost.

Matěj Vondráček

24. 11. 2019, 11:59

Adobe Photoshop existuje i na android

Antonín Pazderka

22. 11. 2019, 21:54

Bez eSim nebo fyzické SIM to nemá smysl.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat