Blackview spouští předprodej u A80 Pro

Blackview spouští předprodej u A80 Pro
2019-11-15T17:20:28+02:00
• 16. 11. 2019

Už jen několik dnů zbývá do skončení předprodeje nového modelu s označením A80 Pro od společnosti Blackview. Chystaný telefon bude patřit mezi průměrné zástupce, což zároveň také potvrzuje nižší prodejní cena. Ovšem čínský výrobce do něj nasadí prvky charakteristické spíše pro zařízení z vyšší třídy. Velkým lákadlem se například stane delší výdrž baterie nebo větší počet objektivů u hlavního fotoaparátu.

Drží se trendu

Přední panel zabírá 6,49palcový displej s rozlišením 1 560 x 720 pixelů a „Waterdrop“ výřez obsahuje 8megapixelovou kamerku. Součástí hardwarové stránky je osmijádrový procesor Helio P25 od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM a rozšiřitelné interní úložiště o velikosti 64 GB. Díky 4 680mAh baterii lze určitě očekávat prodlouženou výdrž.

Z opačné strany vyniká rovnou čtveřice fotoaparátů složena z 13MPx (Sony IMX258), 2MPx, 0,3MPx a druhého 0,3MPx snímače. Nepřehlédnete ani snímač otisků prstů či přisvětlovací LED blesk. Uživatelským rozhraním doprovází operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie.

Zbývající sestava specifikací zahrnuje funkci dual-SIM a podporu LTE sítí. Oficiální prodej bude spuštěn za cenu v přepočtu 3 762 Kč od pondělí 18. listopadu, přičemž případní zájemci mají na výběr ze čtyř barevných variant (černá, červená, modrá, zelená).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat