iPhone SE 2 dorazí v první polovině roku 2020

iPhone SE 2 dorazí v první polovině roku 2020
2019-11-15T17:20:42+02:00
• 16. 11. 2019

Pokud vše půjde podle plánů, Apple představí řadu zařízení založených na rozšířené a virtuální realitě. Ty ke své činnosti budou používat nový 3D senzorový systém, který se ale nejprve objeví na novém iPadu Pro. Ten by se na trh mohl dostat již v průběhu první polovině příštího roku. Následně by se tato technologie objevila u iPhone 2020. Více se o této informaci dozvíte na tomto odkazu.

iPhone SE 2 za 399 dolarů

Světoznámý analytik Ming-Chi Kuo potvrdil nejen výše uvedenou informaci, ale také se rozpovídal ohledně druhé generace iPhone SE. Podle jeho zdrojů společnost Apple plánuje ukázat světu nový iPhone SE 2 v první polovině příštího roku. Ve své zprávě uvedl, že zařízení bude vypadat podobně jako iPhone 8, tudíž nabídne široké rámečky a hardwarové domácí tlačítko Home Button s Touch ID. Naopak by se zde měl nacházet výkonný procesor A13 Bionic a operační paměť s kapacitou 3 GB.

Druhá generace iPhone SE údajně dorazí ve třech barevných variantách – Space Grey, Silver a Red. K dispozici pak budou dvě verze lišící se ve velikosti úložiště – 64 a 128 GB. Bohužel i v tomto případě platí, že telefon nebude vybaven technologií 3D Touch, Apple jej nahradí Haptic Touch. Kuo předpovídá, že ceny začnou ve Spojených státech na 399 dolarech – cca 8 778 Kč bez DPH. Vybrat si pak budete moci ze tří barevných variant – Space Grey, Silver a Red. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat