Black Friday: chytré hodinky od Xiaomi v akci! sponzorovaný článek

Black Friday: chytré hodinky od Xiaomi v akci! [sponzorovaný článek]
2019-11-26T20:00:55+02:00
• 26. 11. 2019
2

Akce na chytré hodinky Xiaomi Amazfit GTR!

Společnost Huami představila své nové chytré hodinky pod názvem Amazfit GTR. Novinka přichází s nerezovou ocelí, hliníkem a titanem. K dispozici je mimo jiné i ve dvou různých velikostech, a to s 42 a 47 mm řemínkem. A právě na jednu verzi máme velkou slevu!

Chytré hodinky Amazfit GTR na trh přichází s malým AMOLED displejem, který nabízí hustotu pixelů 326 PPI. Zobrazovací panel pak chrání krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Výrobce samozřejmě nezapomněl implementovat ani vodotěsnost, respektive hodinky disponují certifikací 5 ATM.

Mezi další vychytávky pak patří například NFC, prostřednictvím kterého budete moci využívat služeb UnionPay (služba pro placení). Zapomenout nemůžeme zmínit ani 12 různých sportovních aktivit, GPS + GLONASS, senzor tlaku vzduchu, BioTracker PPG pro nepřetržité sledování srdce, celodenní sledování zdraví, analýzu spánku a další.

Kromě toho Amazfit GTR 47 mm nabízí automatickou funkci pro sledování arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. Zajímavostí je, že hodinky na jedno nabití vydrží až neuvěřitelných 24 dní při běžném používání.

Originální Amazfit GTR na českých e-shopech seženete od 4 000 Kč. U internetového obchodu Geekmaxi je po dobu jednoho týdne jen za 2 944 Kč.  Za tuto cenu získáte 47mm model. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace Amazfit GTR

  • 47mm model nabízí 1,39palcový AMOLED displej (454 x 454 pixelů); 42mm varianta 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 x 390 pixelů.
  • Podpora Androidu 5.0 a vyšší, iOS 10 a vyšší.
  • BioTracker PPG, 6-osý akcelerometr, 3 axiální geomagnetický senzor, senzor tlaku vzduchu, kapacitní senzor, senzor jasu okolního světla.
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC, GPS + GLONASS.
  • Rozměry (47 mm): 47,2 x 47,2 x 10,75 mm;
  • Hmotnost: 36g (hliníková slitina), 48g (nerezová ocel), 40g (titan).
  • Odolnost vůči vodě a prachu (5ATM / 50 m).
  • 47mm – 410mAh baterie s až 24denní výdrží při běžném používání, až 74 dní v režimu základního používání.

Parádní reproduktor Tronsmart Element Force

Společnost Tronsmart rozšiřuje rodinu přenosných reproduktorů o jeden čerstvý přírůstek, který by klidně mohl v prodejních číslech navázat na svého předchůdce s názvem Element Mega ze září loňského roku. Vlastní technologie SoundPulse bude opět zajišťovat maximální výkon a budoucí majitelé jistě ocení kompaktní rozměry. Ke všemu čínský obchod spustil prodej za velmi lákavou cenu. A ještě k tomu od nás dostanete slevový kupón!

Přenosný reproduktor Element Force o rozměrech 204 x 64 x 80 mm váží 780 gramů, za což především vděčí 6 600mAh baterii a ta zaručuje výdrž až 15 hodin při poslechu na střední hlasitost. Naopak její nabití trvá přibližně 3 hodiny. O kvalitní zážitek z poslechu se starají dva stereo reproduktory s celkovým výkonem 40 Wattů. Spárování probíhá buď standardně přes funkci Bluetooth 4.2 (+EDR), nebo dokonce pomocí přítomné technologii NFC.

Zvýšená odolnost je podložena certifikací IPX7, která zaručuje voděodolnost až do hloubky 1,5 metrů po dobu 30 minut. Nechybí ani vstup pro microSD kartu, AUX či sluchátka. Funkce True Wireless Stereo dovoluje spárovat dva reproduktory k vytvoření 3D zvuku. Tlačítko EQ slouží k přepínání mezi 3 režimy (standard, extra basy, 3D stereo).

Tento reproduktor je v současné chvíli v prodeji u prodejce Geekmaxi, a to za sníženou cenu 1 249 Kč (původní cena činila 1 499 Kč). Pokud ale použijete náš kupón Xy8wm45t, zaplatíte jen 782 Kč! Kupujte ZDE.

Black Friday – další produkty v akci!

Internetový obchod Geekmaxi si pro své zákazníky připravil velkou akci Black Friday, díky které máte možnost získat výše uvedené produkty za snížené ceny. To ale není vše, neboť Geekmaxi nabízí i další řadu produktů, které jsou až o 70 % levnější. Stačí přejít ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Milan Ječný

27. 11. 2019, 9:01

Funguje vám kód Xy8wm45t na reproduktor? Odečítá mi je 2 eura a cena pak je cca 37euro. Na 782 Kč se nedokážu dostat.

Jiří Brádka

27. 11. 2019, 7:18

GTR vlastním přes 2 měsíce. Skvělý display a baterka (20+dni), ale GPS je nepoužitelná – kdyz jsou hodinky na ruce, nemají GPS fix… Takže pokud s hodinama chcete sportovat, tak je nedoporučuji.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat