Coolpad oznamuje model Cool 5

Coolpad oznamuje model Cool 5
2019-10-05T16:30:24+02:00
• 5. 10. 2019

Společnost Coolpad oficiálně rozšiřuje vlastní nabídku zařízení o jeden mobilní přírůstek nesoucí název Cool 5. Oznámená novinka má předurčenou budoucnost maximálně v nižších patrech střední třídy, kde v dnešní době naleznete nespočet podobně vybavených telefonů pro méně náročné uživatele. To rovnou potvrzuje i prodejní cena, kterou čínský výrobce už od začátku nastavil velmi nízko.

„Tuctovka“ pro masy

Zařízení si vysloužilo 6,22palcový displej s HD rozlišením a v poměru stran 19:9. Výřez ve tvaru padající kapky obsahuje 16megapixelovou kamerku na populární selfie snímky. Do vnitřní části se dostal osmijádrový procesor Helio P22 od MediaTeku, operační paměť RAM o velikosti 4 GB nebo 64GB interní úložiště, které lze rozšířit po vložení paměťové microSD karty až o dalších 128 GB.

Ze zadní strany je připraven snímač otisků prstů a hlavně dva objektivy fotoaparátu. Ty jsou složeny z hlavního 13megapixelového + hloubkového 2megapixelového snímače. Následuje ještě přisvětlovací LED dioda, USB typu C či baterie s kapacitou 4 000 mAh. Poslední dílem do kompletní sestavy je operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie. Cenovka startuje od hranice 105 eur (tj. cca 2 699 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat