Huawei má v plánech Enjoy 10

Huawei má v plánech Enjoy 10
2019-10-09T17:00:40+02:00
• 9. 10. 2019

Společnost Huawei bude chtít s největší pravděpodobností dodržet roční rozestup mezi modelem Enjoy 9 a jeho nástupcem v podobě Enjoy 10, který byl pod kódovým označením ART-TL00x teprve nedávno otestován certifikačním úřadem TENAA z Číny. Výrobce se samozřejmě neubránil před únikem prvních specifikací a snímků zařízení. Novinku postaví až za Enjoy 10 Plus ze září letošního roku.

Jen levnější alternativa

Do přední části zřejmě nasadí 6,39palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a v proděravěném místě vlevo nahoře naleznete 8megapixelovou kamerku. Uvnitř by se měl ukázat minimálně osmijádrový procesor Kirin 710F (2,2 GHz) z vlastní dílny. Další prvky v části hardwaru budou známy v nejbližších dnech. Nicméně nyní nelze počítat ani se snímačem otisků prstů.

Z opačné strany můžeme očekávat dva objektivy fotoaparátu složené z hlavního 48megapixelového a doprovodného 8MPx senzoru, přisvětlovací LED blesk nebo 3 900mAh baterii bez podpory technologie rychlého nabíjení. Na prodejní pulty dorazí přinejmenším dvě barevné varianty – červená, zelená. I když prodejní cenu zatím neznáme, tak Enjoy 10 Plus začínal na 209 dolarech (tj. cca 4 898 Kč), takže Enjoy 10 by slušela cenovka okolo 170 dolarů.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat