TOP chytré hodinky a bezdrátová sluchátka Xiaomi od 374 Kč! sponzorovaný článek

TOP chytré hodinky a bezdrátová sluchátka Xiaomi od 374 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-09-26T18:25:17+02:00
• 26. 9. 2019
1

Bezdrátová sluchátka Xiaomi AirDots za 374 Kč!

Xiaomi se nevěnuje pouze výrobě chytrých telefonů, ale také nejrůznějšího příslušenství – od chytrých hodinek a náramků, až po chytré žárovky, či dokonce koloběžky. A právě příslušenství se nyní budeme věnovat, neboť Xiaomi představilo zbrusu nová bezdrátová sluchátka.

Xiaomi na své konferenci odhalilo nová sluchátka pod názvem  Redmi AirDots. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. Každé sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jejich celková velikost činí 7,2 mm. Sluchátka jsou mimo jiné dodávána také se speciálním dobíjecím krytem, tak jako nabízí AirPods od Applu. Nicméně, na levé straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta.

Originální Xiaomi Redmi AirDots na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 517 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón GBREDMI189, zaplatíte jen 374 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Chytré hodinky Amazfit GTR jen nyní za 3 058 Kč! 

Společnost Huami představila své nové chytré hodinky pod názvem Amazfit GTR. Novinka přichází s nerezovou ocelí, hliníkem a titanem. K dispozici je mimo jiné i ve dvou různých velikostech, a to s 42 a 47 mm řemínkem. A právě na 47mm verzi máme velkou slevu! 

Chytré hodinky Amazfit GTR na trh přichází s malým AMOLED displejem, který nabízí hustotu pixelů 326 PPI. Zobrazovací panel pak chrání krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Výrobce samozřejmě nezapomněl implementovat ani vodotěsnost, respektive hodinky disponují certifikací 5 ATM.

Mezi další vychytávky pak patří například NFC, prostřednictvím kterého budete moci využívat služeb UnionPay (služba pro placení). Zapomenout nemůžeme zmínit ani 12 různých sportovních aktivit, GPS + GLONASS, senzor tlaku vzduchu, BioTracker PPG pro nepřetržité sledování srdce, celodenní sledování zdraví, analýzu spánku a další. 

Kromě toho Amazfit GTR 47 mm nabízí automatickou funkci pro sledování arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. Zajímavostí je, že hodinky na jedno nabití vydrží až neuvěřitelných 24 dní při běžném používání. 

Originální Amazfit GTR na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je po dobu jednoho týdne jen za 3 518 Kč (z původních 4 237 Kč). Pokud ale zadáte náš kupón , zaplatíte jen 3 058 Kč. Za tuto cenu získáte 47mm model. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace Amazfit GTR

  • 47mm model nabízí 1,39palcový AMOLED displej (454 x 454 pixelů); 42mm varianta 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 x 390 pixelů.
  • Podpora Androidu 5.0 a vyšší, iOS 10 a vyšší.
  • BioTracker PPG, 6-osý akcelerometr, 3 axiální geomagnetický senzor, senzor tlaku vzduchu, kapacitní senzor, senzor jasu okolního světla.
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC, GPS + GLONASS.
  • Rozměry (47 mm): 47,2 x 47,2 x 10,75 mm; 
  • Hmotnost: 36g (hliníková slitina), 48g (nerezová ocel), 40g (titan).
  • Odolnost vůči vodě a prachu (5ATM / 50 m). 
  • 47mm – 410mAh baterie s až 24denní výdrží při běžném používání, až 74 dní v režimu základního používání.

Chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit Bip v akci!

Xiaomi Huami Amazfit Bip vás zaujmou nejen svým jednoduchým a krásným konstrukčním zpracováním, ale také svou velmi nízkou cenou. Ve výsledku je právě cena hlavním tahákem potenciálních zákazníků. Jedná se o hodinky vhodné nejen pro sportovce, ale také běžné smrtelníky.

Chytré sportovní hodinky nabízí malý čtvercový a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je baterie s kapacitou 190 mAh. Na jedno nabití pak hodinky vydrží až 4 měsíce, přičemž baterii dobijete zhruba za dvě hodiny čistého času. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP68 zaručující ochranu proti vodě a prachu. Pro spárování telefonu s hodinkami je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Huami Amazfit přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Huami Aamazfit Bip nabízí za 1 407 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón ABIPLI24, zaplatíte pouhých 1 188 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Vlastimil Vnencak

26. 9. 2019, 23:13

“Originální Amazfit GTR na českých e-shopech prozatím neseženete“
Co to je za komentář, když je v našich obchodech v pohodě koupíte.
Jsou o pár stokorun dražší, ale s dvouletou zárukou

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat