iOS 13 už je nainstalováno na 20 % aktivních zařízení

iOS 13 už je nainstalováno na 20 % aktivních zařízení
2019-09-26T19:30:17+02:00
• 26. 9. 2019

Zhruba před týdnem, přesněji 19. září, společnost s logem nakousnutého jablka zveřejnila finální verzi svého zbrusu nového operačního systému iOS 13 veřejnosti. Dle analytické společnosti Mixpanel si do současné chvíle stáhlo a nainstalovalo novou aktualizaci 20 % uživatelů, respektive iOS 13 je nainstalováno na 20 % aktivních zařízeních.

Apple vydal finální verzi iOS 13

iOS 13 raketově roste, dařit se bude i nadále

Tohoto počtu se iOS 13 dočkalo o něco dříve než předchozí systém iOS 12, což znamená, že nový systém je opět o něco populárnější, respektive je pro uživatele více zajímavý. Níže uvedené grafy pochází přímo od společnosti Mixpanel, přičemž se jedná o neoficiální data, tedy že je Apple ještě nepotvrdil. 

K těmto číslům a grafům Mixpanel dospěl tak, že měřil využití iOS na základě návštěv webových stránek a aplikací, které zahrnují analytické nástroje Mixpanelu. Apple obvykle nesdílí oficiální informace o růstu iOS tak brzy, vždy data zveřejní zhruba po měsíci nebo později. Poslední oficiální statistiky tvrdí, že iOS 12 bylo nainstalováno na 88 % aktivních zařízení. 

iOS 13.1 je oficiálně venku, máme pro vás kompletní seznam novinek

Systém iOS 12 se pak zastavil na 93% podílu, ovšem to jsou statistiky od společnosti Mixpanel, které se vztahují k poslednímu dni před vydáním iOS 13 (19. září 2019). Je více než jasné, že rychlost přijetí iOS 13 mezi uživateli bude ještě rychlejší. Uvidíme, jak na tom bude nový systém po měsíci svého působení na trhu.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat