Apple Watch zřejmě nabídnou aplikaci pro měření spánku a funkci SchoolTime

Apple Watch zřejmě nabídnou aplikaci pro měření spánku a funkci SchoolTime
2019-09-07T22:58:20+02:00
• 8. 9. 2019

Zahraniční server MacRumors údajně měl najít podrobnější informace o nadcházejících generacíchchytrých hodinek Apple Watch a iPhone. Veškeré podrobnosti byly nalezeny v rámci operačního systému iOS 13. Pojďme se tedy podívat, co na nás s největší pravděpodobností čeká. 

Apple Watch 2019 získá opět nové funkce

Zdá se, že Apple pracuje na nové funkci pod názvem Schooltime pro své hodinky Apple Watch. Ta je navržena tak, aby pomohla studentům se soustředit během školní hodiny. V praxi bude funkce blokovat přístup k aplikacím a oznámením. Naopak tísňová volání a výstrahy nebudou z bezpečnostních důvodů blokovány. 

Uživatelé si dle kódu iOS 13 budou moci dokonce nastavit rozvrh, tedy kdy bude funkce Schooltime aktivována – například každý pracovní den od 9:00 do 15:00 a podobně. Apple ale pracuje i na další funkci. 

Společnost údajně testuje také aplikaci pro sledování spánku. Tato funkce je v rámci kódu operačního systému označována jako „Time in Bed tracking“. Kromě toho zdrojový kód popisuje funkčnost slovy „můžete sledovat svůj spánek a tiše se probudit tím, že budete nosit hodinky do postele“. 

Nová aplikace Sleep na Apple Watch poskytne uživatelům přehled o jejich spánku, přičemž bude posílat připomenutí při spaní a nabíjení. Uživatelům hodinek bude mimo jiné doporučeno, aby měli přes noc alespoň 30 % baterie. 

iPhone 2019 nabídne vylepšené nativní aplikace

Pokud jde o nový iPhone, zdrojový kód operačního systému iOS 13 odhaluje nové nastavení fotografií při slabém osvětlení. Možnosti nastavení by měly být k dispozici přímo v nativní aplikaci Fotoaparát. Kromě toho bychom se měli dočkat i nových turnajových funkcí v Game Center. 

Další nativní aplikace Find My odhaluje ikonu symbolizující náhlavní soupravu pro AR nebo VR. Existují zatím dvě ikony „on“ a „off“ v bílém a šedém provedením, přičemž každá z nich nese označení B389. Jak jistě víte, o tomto zařízení jsme již psali – mělo by se jednat o chytrý přívěšek. 

Ovšem tato ikona může jednoduše představovat očekávaný režim rozšířené reality, ovšem pravděpodobně nebude symbolizovat skutečnou náhlavní soupravu pro VR a AR. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat