YouTube oficiálně končí na platformě Nintendo 3DS

YouTube oficiálně končí na platformě Nintendo 3DS
2019-08-29T16:30:09+02:00
• 29. 8. 2019

Aplikaci YouTube v současné době najdete téměř na každé platformě, kterou si dokážete představit. Ovšem nic netrvá věčně. Důkazem toho je například platforma Nintendo 3DS. Právě od této platformy začíná YouTube dávat ruce pryč. 

YouTube již nebude podporovat vybrané produkty Nintendo

Podle oficiálního prohlášení společnosti YouTube bude dne 3. září 2019 ukončena podpora aplikace YouTube pro uživatele Nintendo 3DS, 2DS a New 3DS. Nutno podotknout, že aplikace je pro tyto produkty k dispozici již několik let. V podstatě se jedná o webové rozhraní uzpůsobené obrazovkám platformy 3DS.

Nicméně, datum ukončení aplikace bylo dokonce potvrzeno i na oficiálních stránkách společnosti Nintendo, která rovněž dodala, že aplikace přestane fungovat přesně v 9:00. Příspěvek byl publikován na japonských stránkách, lze tedy předpokládat, že se jedná o místní čas. Současně bude také stažen z eShop seznamu pro YouTube na 3DS, což znamená, že uživatelé nebudou moci po uplynutí této doby aplikaci stáhnout. 

YouTube je však k dispozici u některých dalších produktů značky Nintendo. Například Wii U nějakou dobu aplikaci podporuje, přičemž nedávno se služba objevila i na Nintendo Switch. Někteří uživatelé ale hlásí, že ukončení podpory nic neznamená, neboť služba lépe fungovala ve webovém rozhraní. 

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat