Největší kalamita slev na značkové produkty u Geekbuying! sponzorovaný článek

Největší kalamita slev na značkové produkty u Geekbuying! [sponzorovaný článek]
2019-08-29T16:25:59+02:00
• 29. 8. 2019

Geekbuying: Elektrokoloběžka Kugoo S1 nyní ve slevě!

V obchodě Geekbuying je nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavý produkt. Jde o koloběžku, ale ne jen tak ledajakou koloběžku. Vyrábí ji čínské Kugoo, jmenuje se Kugoo S1 a disponuje vlastním pohonným systémem. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

Kugoo S1 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 35 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 30 km. Váží přitom jen 12 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Koloběžka Kugoo S1 stojí za běžných okolností 11 630 Kč při koupi z polského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 7 357 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón KUGOO826, zaplatíte jen 5 038 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugoo S1 dostupná ZDE.

Honor Watch Magic jsou skvělým doplňkem

Společnost Huawei v posledních měsících jen kvete. Výrazně si polepšila v prodejích svých produktů, čímž dokázala předběhnout Apple a nyní dýchá na paty jihokorejskému Samsungu. O další prodeje se nyní má postarat nejen Huawei Mate 20 Pro, ale také chytré hodinky Watch GT. 

Aktuálně ale do trhu chytrých hodinek vstupuje dceřiná společnost Honor. Ta na své konferenci odhalila model Honor Watch Magic, které pohání platforma Light OS. Hodinky nabízí kompaktnější konstrukci a nižší cenu než konkurenční Watch GT. 

Hodinky Honor Watch Magic disponují kulatým AMOLED displejem s úhlopříčkou 1,2 palců, zatímco Watch GT nabízí 1,39palcový displej. V obou případech bylo rozlišení zvoleno tak, aby poskytovalo hustotu 326ppi. 

Vzhledem k tomu, že Watch Magic disponují kompaktnějším tělem než Watch GT, projevilo se to samozřejmě také na baterii. Ta je bohužel výrazně menší, neboť nabízí pouhých 178 mAh (Watch GT 420 mAh). Honor však prohlásil, že velikost akumulátoru bohatě postačí pro týden klasického provozu. 

Každopádně, za tak málo peněz dostanete opravdu hodně muziky. Honor Watch Magic vydrží 5ATM pod hladinou, díky čemuž jsou hodinky vhodné i pro běžné plavání. K dispozici je také senzor tepové frekvence, GPS, GLONASS, Galileo a samozřejmě také Huawei Pay. Nové hodinky jsou navíc velmi tenké, tloušťka konstrukce činí pouhých 9,8 mm. Tělo hodinek je vyrobeno z nerezové oceli (316L) a plastu. Podpora řady řemínků QuickFit je samozřejmostí. 

Originální Honor Watch Magic na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 5 640 Kč. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 2 288 Kč. Má to však háček. Musíte totiž použít náš slevový kupón 3MBBS4BS. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Další TOP akce na produkty za TOP ceny!

Internetový obchod Geekbuying si kromě výše zmíněných slev rozhodl uspořádat hned několik velkých akcí, na kterých lze zakoupit další zajímavé produkty za výrazně nižší ceny. U některých značek dokonce můžete ušetřit 80 % z původní ceny. Stačí se podívat na odkazy níže:

  • 1. Major Promotion Page: Odkaz ZDE
  • 2. Top Tech Promotion Page: Odkaz ZDE
  • 3. Outdoor & RC Promotion Page: Odkaz ZDE
  • 4. Fashion Apparel Promotion Page: Odkaz ZDE
  • 5. EU Stock Promotion Page: Odkaz ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat