Xiaomi představilo MIJIA LCD Digital, tablet pro kreslení

Xiaomi představilo MIJIA LCD Digital, tablet pro kreslení
2019-08-29T18:00:37+02:00
• 29. 8. 2019
2

Kreslící tablety jsou v poslední době čím dál tím více populární. Toho si je samozřejmě vědoma i čínská společnost Xiaomi, která se nyní rozhodla uvést novinku pod názvem MIJIA LCD Digital. Jak již název napovídá, jedná se o digitální kreslící tablet. Ten je v současné chvíli k dispozici v rámci Xiaomi Mall a Mi Home. 

MIJIA LCD Digital za pár korun s dlouhou výdrží

Tablet je k dispozici ve velikostech 10 a 13,5 palců. 10palcový model je v prodeji za zhruba 132 Kč bez DPH, zatímco větší bratříček s 13,5palcovým displejem za 308 Kč bez DPH. Pojďme se ale na kreslící tablety podívat podrobněji. 

MIJIA LCD Digital nabízí bílý minimalistický styl hodný produktům Xiaomi. LCD displej s vysokým poměrem stran je pak velice dobře citlivý na tlak uživatele. Kromě toho je zařízení vybaveno ultralehkým magnetickým stylusem. Celková konstrukce tabletu pak váží pouhých 7 gramů. 

Tento typ tabletu má hned několik využití. Můžete jej například použít jako obchodního asistenta k zaznamenávání a ilustraci nápadů během prezentace. Případně lze tablet použít jako rodinnou vývěsku. 

Co se obrazovky jako takové týká, výrobce jej vylepšil z hlavně z hlediska barevného kontrastu, pocitu psaná a tloušťky tónu. Díky tomu je psaní a kreslení podobné klasickému papíru. Mimochodem, obrazovka tabletu je bezpečná i pro vaše oči, neboť nevyzařuje žádné škodlivé modré světlo. 

MIJIA LCD Digital je vybaven klasickou baterií, jenž vydrží až 365 dní, a to i přesto, že obsah na displeji vymažete až 100krát denně. Při čištění obrazovky je totiž spotřebována jen malé množství energie. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Michal Vrátný

30. 8. 2019, 17:29

Předpokládám, že to má jen jednu barvu a obrázky nejdou nijak ukládat / synchronizovat?

Martin Kastner

30. 8. 2019, 2:05

Mám na vás dotaz, kde se to dá sehnat za ceny uvedené v článku?..
díky ????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat