TOP 3 gadgety, které jsou nyní ve slevě za pakatel! sponzorovaný článek

TOP 3 gadgety, které jsou nyní ve slevě za pakatel! [sponzorovaný článek]
2019-08-09T18:56:35+02:00
• 9. 8. 2019

Gadgety: Stylová a kvalitní sluchátka pro každého

QCY se vyznačuje výrobou kvalitních sluchátek. Stejně jsou na tom i sluchátka QCY QY19. Mají dobrou kvalitu zpracování a zvuk je též skvělý. Velikou výhodou pro sportovce je certifikace IPX4, která zvládne ochránit zařízení proti stříkající vodě. Sice si se sluchátky nezaplavete, ale nebudou poškozeny deštěm, potem či politím. Díky propojení s telefonem přes Bluetooth se odpoutáte od drátového připojení a máte tak volnější pohyb.

Sluchátka nabízí i veliké množství různých velikostí, takže v balení obdržíte čtyři druhy velikostí špuntů. V balení též máte elegantní obal na přenos sluchátek. QCY QY19 jsou navíc magnetická, špunty mají v sobě magnety, takže se krásně k sobě spojí a vy nemusíte neustále rozmotávat spletená sluchátka, to už se vám díky magnetickému připnutí nestane. Díky tlumení okolního zvuku pomocí technologie aptX od Qualcommu si užijete poslouchání hudby bez rušivých zvuků z okolí.

Díky měkkým špuntům vás nebudou bolet uši ani po celodenním nošení. Jedno nabíjení trvá maximálně hodinu a poslech na jedno nabití je šest a půl hodiny.

Sluchátka QCY QY19 stojí za běžných okolností 500 Kč, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 352 Kč. Nemusíte se bát celních poplatků, jelikož zásilka je posílána ze švýcarského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení jsou sluchátka dostupná ZDE.

Digitální hodinky za pár korun

Jestliže opravdu toužíte po hodinkách, které budou vypadat nejen elegantně, ale také toho budou hodně umět, máme pro vás skvělou nabídku. S naším zahraničním partnerem TomTop jsme se rozhodli připravit pro vás speciální akci na nové hodinky Xiaomi ALIFIT.

Čínská společnost přinesla zajímavý kompromis v podobě hodinek ALIFIT, který si díky nám může dovolit opravdu každý. Tudíž, pokud rozpočet vám nedovoluje utrácet za to nejlepší zboží na trhu, nezoufejte. ALIFIT hodinky vás vyjdou na pouhých 416 Kč.

Xiaomi ALIFIT za nejnižší cenu na trhu

Za toto vše přitom zaplatíte 416 Kč. Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. S nákupem si ale musíte pospíšit, jelikož akce je limitována jak časově (jen do konce týdne), tak i množstvím. Zbývá jen něco málo přes 100 kusů a skladové zásoby pro velký zájem rychle mizí. Pokud vás hodinky zaujaly, zakoupit jej můžete ZDE.

Ve své podstatě se jedná o klasické hodinky, které pravděpodobně máte nyní na sobě, ovšem s tím rozdílem, že ALIFIT disponují funkcemi, jenž najdeme v těch nejlepších a nejdražších chytrých hodinek.

V praxi nejvíce oceníte hlavně elegantní design, který je doprovázen skvělým uživatelským komfortem a kvalitními materiály. Společnost v tomto případě implementovala broušený kov, prvotřídní krycí safírové sklo, a dokonce také velmi kvalitní silikon pro náramky.

Je zde umístěno několik funkcí – Normal Time Mode, Alarm Clock Mode, Stopwatch Mode, World Time Mode, Countdown Mode. V neposlední řadě dokáží hodinky fungovat i jako budík. Hodinky jsou rovněž vodotěsné až do padesáti metrů. Není tedy problém se s nimi běžně sprchovat, nebo dokonce chodit do bazénu. Baterie v tomto případě vydrží až neuvěřitelné dva týdny!

3D tiskárna nyní ve slevě

3D tiskárny jsou každým měsícem více a více populární. Mohou za to z větší části média, která o 3D tisku píše takřka každý den. A je to jedině dobře. Ještě před necelým rokem byla taková malá tiskárna pro domácí použití velmi drahá, dokonce se našli tací, kteří byli ochotní za takovou „hračku“ zaplatit půlroční výplatu. Ovšem nyní se karty obrátily.

Internetový obchod TomTop samozřejmě na tento problém zareagoval a rozhodl se zákazníkům nabídnout speciální slevu v podobě snížení ceny o 67 %. Sleva se týká produktu pod názvem Anycubic I3 MEGA.

Cena tohoto produktů se v České republice pohybuje od 10 000 Kč. Ve spolupráci s naším partnerem jej můžete získat jen za 6 289 Kč. Pokud vás 3D tisk zajímá, anebo si jej chcete vyzkoušet či se o technologii dozvědět více, níže uvedený produkt by vás mohl zaujmout.

Anycubic I3 MEGA

Produkt je v prodeji za 6 289 Kč. Anycubic I3 MEGA můžete zakoupit ZDE.

Hlavní funkce:

  • Díky platformě Ultrabase dokáže tiskárna tisknout objekty jednodušeji než ostatní 3D tiskárny.
  • Extrémně jednoduchá montáž, stabilní výkon.
  • Není potřeba firmware a další ladění.
  • Celý kovový rám.
  • Dvojitý pohon osy.
  • Jednodílní instalace šroubového motoru.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat