TOP 2 chytré hodinky, které jsou nyní v akci od 594 Kč! sponzorovaný článek

TOP 2 chytré hodinky, které jsou nyní v akci od 594 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-08-14T17:38:31+02:00
• 14. 8. 2019
1

Chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit GTR v akci!

Společnost Huami představila své nové chytré hodinky pod názvem Amazfit GTR. Novinka přichází s nerezovou ocelí, hliníkem a titanem. K dispozici je mimo jiné i ve dvou různých velikostech, a to s 42 a 47 mm řemínkem. A právě na jednu z verzí máme velkou slevu! 

Chytré hodinky Amazfit GTR na trh přichází s malým AMOLED displejem, který nabízí hustotu pixelů 326 PPI. Zobrazovací panel pak chrání krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Výrobce samozřejmě nezapomněl implementovat ani vodotěsnost, respektive hodinky disponují certifikací 5 ATM.

Mezi další vychytávky pak patří například NFC, prostřednictvím kterého budete moci využívat služeb UnionPay (služba pro placení). Zapomenout nemůžeme zmínit ani 12 různých sportovních aktivit, GPS + GLONASS, senzor tlaku vzduchu, BioTracker PPG pro nepřetržité sledování srdce, celodenní sledování zdraví, analýzu spánku a další. 

Kromě toho Amazfit GTR 47 mm nabízí automatickou funkci pro sledování arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. Zajímavostí je, že hodinky na jedno nabití vydrží až neuvěřitelných 24 dní při běžném používání. 

Originální Amazfit GTR na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je po dobu jednoho týdne jen za 3 535 Kč. Pokud ale při platbě zadáne náš kupón AMAZFITGTR, zaplatíte jen 2 948 Kč. Za tuto cenu získáte 47mm model. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace Amazfit GTR

  • 47mm model nabízí 1,39palcový AMOLED displej (454 x 454 pixelů); 42mm varianta 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 x 390 pixelů.
  • Podpora Androidu 5.0 a vyšší, iOS 10 a vyšší.
  • BioTracker PPG, 6-osý akcelerometr, 3 axiální geomagnetický senzor, senzor tlaku vzduchu, kapacitní senzor, senzor jasu okolního světla.
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC, GPS + GLONASS.
  • Rozměry (47 mm): 47,2 x 47,2 x 10,75 mm; 
  • Hmotnost: 36g (hliníková slitina), 48g (nerezová ocel), 40g (titan).
  • Odolnost vůči vodě a prachu (5ATM / 50 m). 
  • 47mm – 410mAh baterie s až 24denní výdrží při běžném používání, až 74 dní v režimu základního používání.
  • 42mm – 195 mAh baterie s výdrží až 12 dnů při běžném používání, až 34 dní v režimu základního používání.

Makibes Q20 – hodinky se slevou podporující Android a iOS

Společnost Makibes je tu s námi již třetím rokem. Za tu dobu jsme se od tohoto výrobce dočkali několika zajímavých produktů. Zařízení, které společnost Makibes produkuje, jsou výhradně určeny sportovcům – samozřejmě si na své přijdou i běžní smrtelníci.

Hlavním lákadlem společnosti Makibes jsou její chytré hodinky a náramky, které disponují velmi dobrým poměrem cena / výkon. Toho si je samozřejmě vědom také internetový obchod Geekbuying, který se na levné a kvalitní hodinky rozhodl dát ještě větší slevu. Jak slevu získat zjistíte v průběhu čtení.

Chytré sportovní hodinky nabízí obdélníkový a dotykový displej podporující gesta. Čínský výrobce se zde rozhodl pro certifikaci IP67. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0. Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Makibes Q20 přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení.

Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí pouze jednu hodinu, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 5 až 7 dnů při maximální zátěži. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 175 mAh.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Makibes Q20 nabízí za 706 Kč. Ovšem nyní jej můžete zakoupit se slevou, a to za příjemných 594 Kč – ovšem pod podmínkou, že použijete náš speciální slevový kupón 3JB5RFUF. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jan Huplík

15. 8. 2019, 5:43

Odkdy je kruh obdélník?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat