Sony Xperia 2 bude menší, ukazuje se na obrázcích aktualizace

Sony Xperia 2 bude menší, ukazuje se na obrázcích [aktualizace]
2019-08-31T16:25:31+02:00
• 31. 8. 2019

Aktualizováno 31. 8.

Teprve včera se objevily první snímky chystaného top modelu od Sony a dnes zde máme rendery. Kromě toho se dozvídáme, jaké specifikace máme očekávat. Například displej bude o 0,4 palce menší oproti Xperii 1 (recenze). O výkon se má starat Snapdragon 855 v základní verzi, Sony tedy nepoužije novější Plus model. Základní varianta nabídne 6 GB RAM a 128GB úložiště. Na mobilu se nachází dedikované tlačítko pro foťák a čtečka je umístěná na straně, takže se zde nekoná jakákoliv změna. Lze očekávat, že kapacita baterie bude nižší vzhledem ke zmenšení.

Původní článek 30. 8.

Sony patří mezi společnosti, které se nedrží zaběhnutými pravidly. V podstatě si představuje nové modely každý pár měsíců, a to myslím tu nejvyšší řadu. Sotva světlo světa spatřila Xperia 1, tak se ukazuje, že se pravděpodobně během příštích týdnů dočkáme pokračování v podobě Xperia 2.

Sony Xperia 2

Objevily se údajné produktové fotografie modelu Xperia 2, ale již nevíme nic o specifikacích. Ostatně se asi mnoho změn neodehraje, aspoň co se týče základních parametrů. Možná dojde na použití procesoru Snapdragon 855 Plus, jinak se z větší části bude jednat o Xperii 1 (recenze).

Sony Xperia 2

Snímky doprovází informace, že i tentokrát bude displej s poměrem stran 21:9 (7:3), ale jak si lze všimnout, tak zadní strana je odlišná. Současný top model má trojici foťáků vycentrovanou na zadaní straně. Xperia 2 je má více vlevo, takže asi dojde k některým konstrukčním změnám.

Sony Xperia 2

Možná si Sony pohrává s odlišnou sestavou a k dispozici budou jiné senzory, případně mechanismy. Je zde také pravděpodobnost, že by se mohlo jednat o mobil s největším rozlišením displeje na světě v případě mobilních telefonů. Ostatně se nedávno začalo proslýchat o smartphony od Sony, který by měl mít 5K rozlišení.

Sony brzy ukáže Xperii 20

Zdroje: 9to5google.com, xperiablog.net, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat