Samsungu uniká tablet Galaxy Tab A3 XL

Samsungu uniká tablet Galaxy Tab A3 XL
2019-08-07T16:30:02+02:00
• 7. 8. 2019

Společnost Samsung může v nejbližším období přinést minimálně jeden nový tablet, který je momentálně součástí poměrně velkého úniku. Chystaná novinka má nést název Galaxy Tab A3 XL, přičemž zatím dostala jen kódové označení SM-T515. První várka odhalených informací z něj dělá zástupce do střední třídy. Nicméně i přes celosvětový pokles dodávek by nemusel mít problém mezi konkurencí.

Od každého něco

Tablet po všech stranách má v úvodu dobře našlápnuto, což potvrzuje FullHD displej s neznámou úhlopříčkou nebo osmijádrový procesor Exynos 7904 z vlastní dílny. K němu se navíc váže grafický čip Mali-G71. Dále hardwarová sestava bude zahrnovat 3GB operační paměť RAM, ale přesnější velikost interního úložiště není doposud potvrzena. Zveřejněný výpis zmiňuje WiFi variantu, kterou by mohla doprovázet druhá LTE verze s podporou datové SIM karty.

Uživatelským prostředím bude majitele doprovázet systém Android ve verzi 9.0 Pie. Ovšem se neubrání před vlastním rozhraním jihokorejského výrobce. Kromě tohoto přírůstku je v očekávání také tablet skrytý pod označením SM-T545, u kterého se pravděpodobně ukáže osmijádrový čip Snapdragon 710 od Qualcommu či 4GB operační paměť RAM. Nakonec další podrobnosti lze vyhlížet každým dnem.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat