TOP bezdrátová sluchátka, která jsou nyní ve slevě do 638 Kč! sponzorovaný článek

TOP bezdrátová sluchátka, která jsou nyní ve slevě do 638 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-08-07T17:55:10+02:00
• 7. 8. 2019

Bezdrátová sluchátka QCY T2C za bezkonkurenční cenu

Geekbuying nabízí bezdrátová sluchátka QCY T2C s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 518 Kč. Cena je jen krátkodobá, jelikož jde o předprodej. Koncem srpna půjde cena nahoru, předpokládáme alespoň o dvě stě korun českých. Nyní si tak můžete zakoupit nová kompletně bezdrátová sluchátka od QCY za cenu 518 Kč a získáte tak více než den hraní, automatické párování či Bluetooth ve verzi 5.0. Ovšem pozor, pokud zadáte náš kupón, zaplatíte ještě méně!

Za přijatelnou získáte skvělá bezdrátová sluchátka QCY T2C s baterií o kapacitě 800 mAh v dokovací stanici. Doba přehrávání činí až čtyři hodiny, celá dokovací stanice vystačí na přibližně co 32 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 200 hodin ve stand-by režimu.

Originální sluchátka QCY T2C na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying jsou však po dobu prvního týdne jen za 518 Kč (z původních 801 Kč). Pokud ale zadáte náš kupón QCYQCY, zaplatíte jen 418 Kč!  Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Tronsmart Encore Spunky Pro sluchátka za pakatel

Tronsmart se nevěnuje pouze výrobě reproduktorů, ale také nejrůznějších bezdrátových sluchátek. A právě příslušenství se nyní budeme věnovat, neboť Tronsmart představil zbrusu nová bezdrátová sluchátka. Tronsmart na své konferenci odhalil nová sluchátka pod názvem Encore Spunky Pro. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. 

Každé sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jejich celková velikost činí 7,2 mm. Sluchátka jsou mimo jiné dodávána také se speciálním dobíjecím krytem, tak jako nabízí AirPods od Applu. Nicméně, na levé straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta.

Originální Tronsmart Encore Spunky Pro na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 895 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón SPUNKY01, zaplatíte jen 638 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat