Samsung Galaxy Book S na uniklých tiskových renderech aktualizováno

Samsung Galaxy Book S na uniklých tiskových renderech [aktualizováno]
2019-08-04T09:29:33+02:00
• 4. 8. 2019

Aktualizováno 4. 8.

Nedávno jsme se dočkali představení nového top modelového tabletu Galaxy Tab S6. Zřejmě se k této novince přidá i notebook Samsung Galaxy Book S, o které jsme měli jen základní informace. Nyní se ale dozvídáme, jak bude nové zařízení vypadat. Tiskové rendery zveřejnil Evan Blass na svém Twitter účtu.

Dle designu a konstrukce neodhadujeme, že by bylo možné oddělit displej nebo jej překlopit na druhou stranu, aby se z Samsung Galaxy Book S stal tablet. Na druhou stranu se stále spekuluje o použití procesoru od Qualcommu a systému Windows 10. Hlavní výhodou bude zřejmě konektivita typu LTE nebo 5G.

Původní článek 26. 7.

Jen necelý rok od oficiálního uvedení hybridního zařízení s názvem Galaxy Book 2 se začínají objevovat první informace o jeho přímém nástupci. Společnost Samsung samozřejmě neprozradila jedinou informaci, ale alespoň jsou k mání nepodložené specifikace rovnou od tří různých zdrojů. Jihokorejský výrobce s největší pravděpodobností bude chtít reagovat na konkurenční Apple, který pomalu začíná iPad směřovat jiným směrem.

Výkon rozhodne

Připravovaná novinka zatím skrytá pod kódovým označením SM-W767 doposud stihla projít certifikačním procesem u Bluetooth SIG, grafickým benchmarkem Geekbench a něco málo přidal i známý Evan Blass. V hardwarové části údajně můžeme vyhlížet výkonný procesor Snapdragon 855 od Qualcommu s osmi jádry pod kapotou, grafický čip Adreno 640 či 8GB operační paměť RAM, což je dokonce dvojnásobně více než u poslední generace.

Ostatní výbava by měla nabídnout operační systém Windows 10 od Microsoftu, funkci Bluetooth ve verzi 5.0, LTE modem pro rychlé přenosy dat, podporu dotykového pera S-Pen, dotykový Super AMOLED displej nebo odnímatelnou klávesnici, aby naplňovala myšlenku konvertibilního zařízení 2 v 1. Nakonec písmeno S v oficiálním názvu Galaxy Book S má znamenat slovo Space (v ang. překladu „Prostor“).

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat