GoPro aktualizuje svou aplikaci, přináší nový design a funkce

GoPro aktualizuje svou aplikaci, přináší nový design a funkce
2019-08-07T13:40:48+02:00
• 7. 8. 2019

Pokud patříte mezi dobrodružné jedince, anebo jdete směrem aktivním životním stylem, pravděpodobně jste již někdy ve svém životě investovali peníze do akční kamerky. Tomuto trhu jednoznačně kraluje GoPro, který nabízí hned několik zajímavých variant za nejrůznější částky. 

GoPro přináší přepracovanou aplikaci

GoPro navíc pravidelně aktualizuje svůj hardware. Bohužel pro společnost, největší slabinou je software. A to je prostor, kterému se nyní společnost chce věnovat. GoPro se tak rozhodlo přinést novou funkci. 

Aktualizovaná aplikace GoPro přináší obrovské množství změn, které vám umožní stáhnout video do telefonu a upravovat ho podle potřeby a následně jej sdílet na vámi vybranou platformu. Již na první pohled si všimnete zbrusu nového designu, který přináší lepší uživatelské rozhraní. 

Kromě možnosti úprav videa přibyly také nové filtry, které můžete do své tvorby přidat. K dispozici jsou dokonce také nejrůznější efekty pro zlepšení zážitků ze sledování videa. Dříve byla aplikace omezena několika filtry, ovšem tomu je nyní konec. Vylepšeny byly i další funkce, včetně QuickStory. GoPro poznamenává, že pomalu a jistě chystá další várku s novými funkcemi. Pokud si chcete nejnovější instalační balíček stáhnout a vyzkoušet, navštivte doporučený obchod s aplikacemi. 

logo-app GoPro Create videos with QuikStories Zdarma iOS logo-app GoPro GoPro Zdarma ANDROID

Zdroj: ausdroid.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat