Elephone chce zaujmout novým A6 Max

Elephone chce zaujmout novým A6 Max
2019-08-09T16:00:08+02:00
• 9. 8. 2019
2

Nového zástupce do segmentu střední třídy tentokrát posílá společnost Elephone, která si pro uživatele nachystala model nesoucí označení A6 Max. Telefon sice bude vynikat výbavou charakteristickou pro střední třídu, ale čínský výrobce s ním chce spíše dobývat nejnižší patra mobilního trhu. Tomu rovněž zcela odpovídá prodejní cena nastavená na velmi přijatelnou hranici.

Nejlepší z nejhorších

Zařízení si vysloužilo 6,53palcový displej s HD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky obsahuje 20megapixelový snímač kamerky. Hardwarová část je sestavena z osmijádrového procesoru Helio P22 (MT6762) od MediaTeku, 4GB operační paměti RAM nebo 64GB interního úložiště, kterému nechybí podpora až 256GB paměťových microSD karet. Celkovou výdrž dostala pod kontrolu baterie s kapacitou 3 500 mAh doplněná navíc o rychlé a také bezdrátové nabíjení.

V zadní částí upoutají pozornost dva senzory fotoaparátu (20 + 2 MPx), LED blesk či snímač otisků prstů. Mezi zbývajícími prvky výbavy naleznete podporu NFC technologie pro bezkontaktní placení, vstup pro USB typu C, funkci Bluetooth ve verzi 5.0 a systém Android ve verzi 9.0. Oficiální cenovka je stanovena na 159,99 dolarů (tj. cca 3 668 Kč). K dispozici dokonce budou čtyři barevné verze – černá, červená, modrá, šedá.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Josef Jiřík

10. 8. 2019, 15:53

Bude možné objednat z německého Amazonu?

Přemysl Vaculík

VIP 10. 8. 2019, 16:03

Odhaduji že ano, ale na to si budeme muset počkat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat