Apple Music beta se dočkalo podpory Chromecast a dalších novinek

Apple Music beta se dočkalo podpory Chromecast a dalších novinek
2019-08-30T16:52:45+02:00
• 31. 8. 2019

Zdroj: MacRumors

Začátkem tohoto měsíce se společnost Apple rozhodla zveřejnit aktualizaci v podobě beta verze aplikace a služby Apple Music pro operační systém Android. Novinka přinesla řadu změn, včetně podpory oblíbeného tmavého režimu (tzv. Dark Mode) a texty k jednotlivým písním. 

Apple Music pro Android plné změn

Ačkoliv se jednalo o dvě velice důležité a zároveň oblíbené funkce, Apple stále na jednu část zapomněl – podpora Chromecastu. Po celých čtyřech letech, kdy byla služba poprvé na operačním systému Android spuštěna, se Apple Music dočkává podpory Chromecastu. V praxi to znamená, že uživatel bude konečně moci přehrávat své oblíbené skladby na reproduktory Chromecast. 

Stejně jako u ostatních aplikací, které nabízejí podporu Chromecastu, nemusíte k aktivování funkce vůbec nic složitého vymýšlet. Ikona symbolizující Chromecast se totiž objeví v aplikaci, a pokud bude reproduktor v blízkosti telefonu (Google Home a podobně), budete moci na tlačítko klepnout a k reproduktoru se připojit. 

Kromě toho se právě zveřejněná beta verze dočkala rozhlasových stanic pocházející z TuneIN, radio.com a iHeartRadio. Jednoduše můžete vyhledat název, případně frekvenci kanálu a tím své oblíbené rádio spustíte. 

Tyto všechny novinky jsou k dispozici v rámci beta verze Apple Music v3.0.0. K této verzi se však dostanete pouze v případě, že jste registrováni jako testeři v Obchodu Play.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat