Huami představilo nové hodinky Amazfit GTR

Huami představilo nové hodinky Amazfit GTR
2019-07-18T15:02:32+02:00
• 18. 7. 2019
2

Společnost Huami představila své nové chytré hodinky pod názvem Amazfit GTR. Novinka přichází s nerezovou ocelí, hliníkem a titanem. K dispozici je mimo jiné i ve dvou různých velikostech, a to s 42 a 47 mm řemínkem. Pojďme si nové hodinky představit. 

Amazfit GTR nabídne precizní zpracování

Chytré hodinky Amazfit GTR na trh přichází s malým AMOLED displejem, který nabízí hustotu pixelů 326 PPI. Zobrazovací panel pak chrání krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Výrobce samozřejmě nezapomněl implementovat ani vodotěsnost, respektive hodinky disponují certifikací 5 ATM.

Mezi další vychytávky pak patří například NFC, prostřednictvím kterého budete moci využívat služeb UnionPay (služba pro placení). Zapomenout nemůžeme zmínit ani 12 různých sportovních aktivit, GPS + GLONASS, senzor tlaku vzduchu, BioTracker PPG pro nepřetržité sledování srdce, celodenní sledování zdraví, analýzu spánku a další. 

Hodinky Amazfit GTR 47 mm přichází také ve speciální variantě Iron Man Limited Edition. Ty nabízí ciferník s Iron Manem, černý matný keramický rámeček, zlatou barevnou konstrukci a červený silikonový pásek. 

Kromě toho Amazfit GTR 47 mm nabízí automatickou funkci pro sledování arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. Zajímavostí je, že hodinky na jedno nabití vydrží až neuvěřitelných 24 dní při běžném používání. 

Standardní verze Amazfit GTR 42 mm s černým, růžovým nebo bílým páskem bude v prodeji za 2 618 Kč bez DPH. Speciální edice s bílým koženým řemínkem vyjde na 3 190 Kč bez DPH. Verze z hliníkové slitiny a nerezové oceli s hnědým koženým řemínkem vás bude stát zhruba 3 190 Kč bez DPH. Iron Man edice pak vyjde na zhruba 4 466 Kč bez DPH. 

Specifikace Amazfit GTR

  • 47mm model nabízí 1,39palcový AMOLED displej (454 x 454 pixelů); 42mm varianta 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 x 390 pixelů.
  • Podpora Androidu 5.0 a vyšší, iOS 10 a vyšší.
  • BioTracker PPG, 6-osý akcelerometr, 3 axiální geomagnetický senzor, senzor tlaku vzduchu, kapacitní senzor, senzor jasu okolního světla.
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC, GPS + GLONASS.
  • Rozměry (47 mm): 47,2 x 47,2 x 10,75 mm; 
  • Hmotnost: 36g (hliníková slitina), 48g (nerezová ocel), 40g (titan).
  • Odolnost vůči vodě a prachu (5ATM / 50 m). 
  • 47mm – 410mAh baterie s až 24denní výdrží při běžném používání, až 74 dní v režimu základního používání.
  • 42mm – 195 mAh baterie s výdrží až 12 dnů při běžném používání, až 34 dní v režimu základního používání.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Vítězslav Němec

19. 7. 2019, 9:38

Nikdo nikdy není schopný říct, jestli se dají řemínky měnit a zda li budou k dispozici i sportovní. Že pokud pujdu dělat nějakou aktivitu nebo plavat, tak je nesmysl na hodinkach nechávat ten kožený řemínek.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat