HiSense D6 – telefon odolný, ale průměrný

HiSense D6 – telefon odolný, ale průměrný
2019-07-13T20:16:59+02:00
• 14. 7. 2019

?????????????????????????????????????????????????????????

Společnost HiSense získala potřebnou certifikaci od čínského telekomunikačního úřadu TENAA k modelu s označením D6. Podle zveřejněných obrázků ve veřejné databázi by mělo jít o odolný telefon, kterému po vzoru ostatních v tomto segmentu přibalí velkou baterii, gumové prvky a přehledný displej. Výrobce se nechtěl pouštět do žádných experimentů, proto může zabodovat už jedině prodejní cenou.

Zázraky nečekejte

Přední panel disponuje 5,99palcovým displejem s rozlišením 2 160 x 1 080 pixelů a 16megapixelovým snímačem kamerky. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor od zatím neznámého dodavatele, k němuž se připojí kombinace 3/4/6GB operační paměti RAM a 32/64/128GB interního úložiště. Ve všech případech nesmí chybět podpora až 128GB paměťových microSD karet.

Z opačné zadní strany využijete 12megapixelový senzor fotoaparátu, snímač otisků prstů nebo 5 400mAh baterii podporující technologii rychlého nabíjení, která se odráží v celkové váze 235 gramů. Menší zklamání vyvolává operační systém Android ve starší verzi 8.1 Oreo. Nakonec není jasné, kdy vůbec dojde k oficiálnímu představení, neboť HiSense U30 ze začátku tohoto roku nebyl doposud vpuštěn ani do prodeje.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat