Fitbit testuje nové uživatelské rozhraní, přináší nové kategorie

Fitbit testuje nové uživatelské rozhraní, přináší nové kategorie
2019-07-09T12:54:24+02:00
• 10. 7. 2019
1

Spolu s představením nových kousků Inspire a Inspire HR, společnost Fitbit prohlásila, že pracuje na své nové přepracované a zjednodušené mobilní aplikace pro Android a iOS. Aplikace se měla původně dostat nejprve do uzavřeného beta testování, ke kterému by měla přístup hrstka uživatelů. Ke konci letošního roku by pak měla být aplikace k dispozici široké veřejnosti. 

Fitbit potichu spouští nové rozhraní aplikace

Nyní se zdá, že Fitbit začíná plnit své cíle. Někteří uživatelé na sociálních sítích informovali o tom, že mají k dispozici zcela nové rozhraní aplikace Fitbit pro operační systém Android. Pojďme si tedy nové uživatelské rozhraní představit.

Aktualizované uživatelské rozhraní konsoliduje pět dolních záložek na tři – Discover, Today a Community. Today je vlastně takový nový Dashboard – na jedné kartě máte centrální statistiky, kde najdete ušlé kroky, aktivitu v minutách, tepovou frekvenci a data o spánku. Kromě toho se zde nachází data týkající se přijaté vody a kalorií. 

Kategorie Discover je místo, kde můžete získat ještě více informací o vašich životních statistikách, jako je tepová frekvence a spánek. Mimo jiné se zde nachází Fitbit Coach. Karta Community pak zůstala beze změny. Jediné, co vám na první pohled může chybět, jsou upozornění. Ta jsou ale k dispozici prostřednictvím tlačítka v pravém horním rohu karty Today. Vzhledem k tomu, že je uživatelské rozhraní aktualizováno skrze server, není k dispozici žádný APK soubor. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Mozna by napred meli vyresit nesynchronizaci nekterych zarizeni pres BT na Androidu 9 – to se tahne uz pul roku, a pokrok vesmes veskery zadny.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat