Chytrý Xiaomi router nyní ve slevě jen za 523 Kč! sponzorovaný článek

Chytrý Xiaomi router nyní ve slevě jen za 523 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-07-10T09:38:00+02:00
• 10. 7. 2019
1

Xiaomi se nevěnuje jen mobilním telefonům, ale i dalším elektronickým zařízením. Například vyrábí i skvělé a rychlé Wi-Fi routery či se zaměřuje na chytrou domácnost. V tomto článku vám představíme zajímavý produkt, díky kterému si můžete vytvořit chytrou domácnost a neutratíte více než 523 Kč.

Chytrý Xiaomi router za pár stovek

Jako produkt jsme si pro vás připravili chytrou bránu pod názvem Xiaomi Mi Smart WiF Gateway. Xiaomi smart Gateway je centrální brána, s kterou komunikují veškeré senzory a doplňky Mi Home. Brána zárověň obsahuje světlo s velkou barevnou škálou a reproduktor. Brána potřebuje být tedy neustále zapnutá v sítí a připojená k wifi a vy se tak můžete podívat odkudkoliv do vaší domácnosti.

Při nainstalování skvělé aplikace od Xiaomi získáte možnost ovládat svou bránu pomocí telefonu a taktéž si budete moci nastavit notifikace, pokud se někdo připojí k vaší Wi-Fi síti. U produktu si navíc můžete měnit podsvícení, k dispozici budete mít až 16 mil. barev. Můžete měnit jak barvy, tak sílu jasu a podobně.

Dokonce si přes chytrou bránu můžete pustit rádio. K dispozici je až 1 200 internetových rádio stanic, které vám zpříjemní váš nabitý den. Zajímavostí je, že si do routeru můžete nahrát svou oblíbenou hudbu, popřípadě jiné zvukové stopy. Brána se mimo jiné v noci automaticky rozsvítí, pokud identifikuje lidský pohyb.

Tato úžasná chytrá brána od Xiaomi je nyní k dostání za skvělých 879 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón MJGate, zaplatíte jen 523 Kč! Zakoupit si jej můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Nebo si pořidíte HOMEY by Athom, můžete používat Xiaomi produkty bez čínských serverů a brány, navíc budete mít i ZWave, NFC, RF433, RF868, BT, a také hromadu běžných WIFI zařízení spojených v jednom ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat