Bazarová aplikace Batner chce nahradit Letgo

Bazarová aplikace Batner chce nahradit Letgo
2019-07-17T13:28:27+02:00
• 17. 7. 2019
8

Ještě před několika lety, když jste chtěli prodat nebo koupit nějaké použití věci, většinou jste zamířili v Česku na Sbazar nebo Aukro. V poslední době se ale objevují nejrůznější projekty, které chtějí nabídnout lepší, rychlejší a pohodlnější řešení. Například jsme zde měli službu Letgo, která oslovila celou republiku skrze masivní marketingovou kampaň, ale výsledek asi nebyl uspokojivý. Nejenže aplikace vykazovala nestabilitu, ale ani podpora nebyla zrovna ukázková. Dnes tato služba již na našem trhu nepůsobí a dokonce došlo k vypnutí i webové stránky. Nahradit ji chce ale služba Batner.

Batner jako náhrada za Letgo

Služba Batner disponuje mobilními aplikacemi i webovou stránkou, přičemž vývojáři chtějí získat zejména bývalé uživatele Letgo. Mezi hlavní funkce samozřejmě patří prodej či nákup jakéhokoliv zboží, přičemž aplikace jako taková nabízí i možnost směny zboží za zboží. Další funkcí je i darování.

Vývojáři se chlubí moderním způsobem komunikace, což v podstatě znamená, že lze kromě běžného textu posílat obrázky nebo samotnou polohu uživatele. Aplikace jako taková se soustřeďuje zejména na lokální prodej či nákup. Uživatelé si cení možnosti poptávky, takže můžete procházet aplikací a například vás může napadnout, čeho se doma zbavit.

Aplikace je dostupná pro Android i iOS, přičemž na platformě od Googlu již eviduje přes tisíc instalací. Bohužel hodnocení je kolem 3,5, ale zejména kvůli absenci uživatelů. Jedná se o začínající projekt a vývojáři budou muset zapracovat. Chtěl jsem aplikaci otestovat, ale nefunguje na Androidu Q, který mám na všech zařízeních.

Podobné projekty jsou vždy závislé na samotném rozšíření. Otázkou je, do kdy bude aplikace a služba jako taková efektivní. Již v minulosti jsme se setkali s podobnými novinkami, ale moc dlouho nevydržely. Příkladem může být podobný projekt Bayo z roku 2016, který již neexistuje. Navíc Batner má obrovskou konkurenci ve službách jako Aukro, Sbazar nebo i eBay. Výhodou může být ale lokálnější charakter.

logo-app Batner: inzerce & bazar - prodej, daruj, vyměňuj BATNER Zdarma ANDROID logo-app BATNER Prodej věci, vydělej peníze! Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Lucie Budínová

VIP 17. 7. 2019, 18:06

Aplikaci používám teprve pár dní, ale prostředí se mě líbí. Teď se uvidí jak moc se aplikace rozšíří co se týče uživatelů, protože tech tam opravdu moc není.

SticklerStickleru

17. 7. 2019, 15:41

Už jsem tam vypadá to zajímavě :‘)
Tak uvidíme co z toho vyleze a co prodám / neprodám :D

SticklerStickleru

17. 7. 2019, 18:57

Tak Letgoo umřelo definitivně viz tento článek
https://bit.ly/32vgRAf

Mě letgo na mobilu funguje. Tak dneska konec.

Přemysl Vaculík

VIP 17. 7. 2019, 14:10

Zřejmě poslední záchvěvy.

Letgo v mobilu funguje a od včerejška jde opět přidávat inzeráty.

Lucie Budínová

VIP 17. 7. 2019, 18:07

Také mě ještě Letgo funguje, ale uvidíme na jak dlouho.

Matěj Vondráček

18. 7. 2019, 8:39

Mně taky

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat