Apple zveřejnil pátou beta verzi iOS 13 a iPadOS 13

Apple zveřejnil pátou beta verzi iOS 13 a iPadOS 13
2019-07-30T15:00:05+02:00
• 30. 7. 2019

Je tomu již měsíc, kdy společnost Apple uspořádala největší vývojářskou konferenci WWDC 2019. Při této příležitosti nám Apple představil své nové operační systémy, včetně iOS 13 a iPadOS 13. A právě těmto systémům se nyní budeme věnovat.

Podívali jsme se na iPadOS 13, konečně vhodný systém pro iPady (video)

iOS 13 a další systémy míří do finále

Jestliže patříte mezi registrované vývojáře, měli byste zbystřit. Společnost s logem nakousnutého jablka totiž vydala v pořadí již pátou beta verzi iOS 13 a iPadOS 13. Samozřejmě beta je dostupná i pro macOS 10.15 Catalina a watchOS 6. Bety jsou v současné chvíli dostupné pouze registrovaným vývojářům, a to za účelem důkladného testování. K dostání je prostřednictvím oficiálních webových stránek určeným Apple vývojářům či si ji můžete stáhnout jako OTA (over-the-air) aktualizaci.

Bohužel se zdá, že se příliš velké změny neodehrály. A je to celkem logické, neboť Apple se pomalu a jistě blíží do finále. Na vývoj má už jen něco málo přes měsíc. Společnost se nyní hlavně soustředí na opravy chyb, kterých je stále mnoho. 

Nicméně, můžeme očekávat, že v následujících dnech přibude další beta verze, přičemž aktualizací se dočkají i veřejní testeři. Veřejnou verzi si můžete stáhnout v případě, že se zaregistrujete na webu beta.apple.com a do svého zařízení nainstalujete vývojářský profil. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat