Oppo ukáže novinku se Snapdragonem

Oppo ukáže novinku se Snapdragonem
2019-07-29T08:19:17+02:00
• 30. 7. 2019

Zdroj: Androidauthority.com

Společnosti Oppo uniklo připravované zařízení přes veřejnou databázi Bluetooth SIG, která odhaluje větší množství klíčových specifikací. Telefon je momentálně vyvíjen pod kódovým označením CPH1931 a podle všech indicií ponese nový procesor Snapdragon od Qualcommu, o němž jsme mohli poprvé slyšet v první polovině dubna letošního roku. Čínský výrobce hodlá novinku zařadit do segmentu střední třídy.

Výdrž na prvním místě

Vpředu si řekne o slovo 6,5palcový displej s HD+ rozlišením a údajně bude založen na LCD technologii. Vnitřní šasi vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 665 od Qualcommu vybavený grafickým čipem Adreno 610, který vůbec jako první využilo Xiaomi u nového modelu CC9e. Dále se k němu ještě váže podpora až 48MPx snímače fotoaparátu, LTE cat. 12 nebo také technologie rychlého nabíjení Quick Charge 3.0.

O nadstandardní výdrž se postará článek baterie s kapacitou 5 000 mAh, kterou příliš často nevídáme u dnešních zařízení. Uživatelským prostředím má doprovázet operační systém Android ve verzi 9.0 Pie doplněný o vlastní grafickou nadstavbu ColorOS 6.1. Mezi ostatní prvky výbavy patří funkce Bluetooth 5.0 nebo dvoupásmové Wi-Fi b/g/n/ac. Nakonec firma Oppo může tento telefon oficiálně představit během následujících týdnů.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat