Ulefone začíná lákat na Armor 7

Ulefone začíná lákat na Armor 7
2019-06-01T09:39:43+02:00
• 1. 6. 2019

Společnost Ulefone ukázala první ochutnávku chystaného modelu Armor 7, který by měl vystřídat původního zástupce v 6. generaci a dojde k tomu téměř po půlroční odmlce. Čínský výrobce doposud sice prozradil jen minimum informaci, ale i tak s nimi vůbec nešetřil, protože více přibližuje ty nejpodstatnější specifikace. Podle prvních indicií půjde o poměrně nadstandardní zařízení ve srovnání s ostatními předchůdci.

Je na co se těšit

Když začneme od přední strany, tak zveřejněný snímek hlavně odhaluje výřez v displeji typu „Waterdrop“. Dále lze zpozorovat až osm průduchů zřejmě pro reproduktory nebo klasická tlačítka po obou stranách. Hardwarovou stránku bude mít pod kontrolou osmijádrový procesor Helio P90 od MediaTeku s grafickým čipem PowerVR GM 9446, k němuž se především váže podpora technologie umělé inteligence.

V zadní části budou vynikat tři senzory fotoaparátu, kde hlavní roli si zahraje 48megapixelový snímač IMX586 od Sony. Samozřejmostí bude minimálně duální LED dioda pro přisvětlení záznamů nebo robustní konstrukce do náročných podmínek. Například snímač otisků prstů by mohl najít své místo přímo pod displejem. Do oficiálního představení zůstává aktuální novinkou model Armor 6E prodávající za cenu od 200 dolarů (tj. cca 4 619 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat