Hodinky Senbono K1 levně na Cafago.com Sponzorovaný článek

Hodinky Senbono K1 levně na Cafago.com [Sponzorovaný článek]
2019-06-01T11:20:02+02:00
• 1. 6. 2019

Chytré hodinky jsou dnes téměř neodmyslitelným doplňkem každého uživatele smartphonů. Ne každý ale chce utratit tisíce za drahé modely jako Samsung Gear či Apple Watch. A právě proto přichází internetový obchod Cafago.com s novou lákavou nabídkou hodinek Senbono, které svou cenou a funkcionalitou zaujme nejednoho uživatele.

Senbono K1

1,3palcový displej vám poskytne veškeré potřebné informace, od času po naměřené kroky přes nejrůznější upozornění či zprávy z telefonu. Hodinky samotné samozřejmě umějí krom kroků měřit nejrůznější sportovní aktivity, a ukládat data z nich do telefonu prostřednictvím aplikace WearHealth. Krom samotných sportovních výkonů měří hodinky také tep, takže dostanete vždy velmi přesné informace o vašem fitness výkonu.

Není to ale jen o aktivitách denních, proto hodinky také měří váš spánek a jeho kvalitu. Dále hodinky disponují certifikací IP68, takže nějaký ten prach či voda hodinkám určitě neublíží. No a to nejlepší, hodinky si můžete pořídit jak k Android zařízení, tak k iPhonu, protože kompatibilita i s aplikací je dostupná na obou platformách.

Pokud vás tyto hodinky zaujaly, tak nyní si je můžete pořídit za přímo fantastickou cenu pouhých 20,04 EUR (kolem 520 korun). Tak neváhejte a navštivte stránky eshopu Cafago.com, kde si tyto hodinky můžete zakoupit!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat