Ulefone brzy přinese Armor 6E

Ulefone brzy přinese Armor 6E
2019-05-04T09:30:12+02:00
• 4. 5. 2019

Společnost Ulefone v následujících dnech oficiálně představí přírůstek s názvem Armor 6E, který v nabídce naváže na předchozí model z prosince loňského roku. Telefon si sice zachová designové zpracování, ale hardwarová stránka projde řadou výrazných vylepšení. Každopádně čínský výrobce opět využije služeb MediaTeku a ten dodá čipovou sadu převyšující výkonem například Snapdragon 660 od konkurenčního Qualcommu.

Tahoun do náročných podmínek

Vpředu se zabydlí 6,2palcový displej s FullHD+ rozlišením, za jehož ochranou bude stát Gorila Glass 5. Uvnitř si našlo místo osmijádrový procesor Helio P70 od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM a 64GB interní úložiště. Zatímco přední část doplňuje 8megapixelová kamerka, tak záda jsou osazena 16 + 2 MPx fotoaparátem od Samsungu, Nasazená baterie s kapacitou 5 000 mAh podporuje technologii bezdrátového nabíjení (Qi 10W).

Softwarovou stránku zastupuje operační systém Android v aktuální verzi 9.0. Následně přítomná technologie NFC byla využita k podpoře služby Google Pay pro bezkontaktní placení. Doporučená prodejní cena byla stavena na 299,99 dolarů, ale od 6. do 12. května bude mít prvních 99 zákazníků možnost jej pořídit za pouhých 199,99 dolarů (tj. cca 4 569 Kč). Úplným závěrem barevná provedení jsou připravena dvě – černé, červené.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat