TOP chytré hodinky Amazfit Verge Lite a slevový kupón! sponzorovaný článek

TOP chytré hodinky Amazfit Verge Lite a slevový kupón! [sponzorovaný článek]
2019-06-23T20:13:50+02:00
• 21. 6. 2019
2

Značka Huami se těší velké oblibě v domovské Číně, ale zároveň musíme dodat, že v našich končinách tomu začíná být podobně. Nicméně pro společnost Xiaomi zajišťuje hlavně výrobu nositelných zařízení, takže určitou kvalitu si může dovolit přenést také do vlastních zařízení. Právě nedávno na trh přinesla dva novinku pod názvem Verge v rámci produktové řady Amazfit. A právě na ní máme nyní velkou slevu!

Amazfit Verge Lite nabízí skvělé parametry za zlomek ceny!

Chytré hodinky Amazfit Verge LITE nesou 1,3palcový AMOLED displej (360 x 360 pixelů) v pouzdře o průměru 43 mm, které bylo vyrobeno z plastu a doplňuje jej silikonový pásek. Vnitřní část vyplňuje dvoujádrový procesor, 512MB paměť RAM nebo 4GB interní úložiště. Dále seznam specifikací zahrnuje technologii GPS s GLONASS, WiFi, Bluetooth 5.0 Low Energy, bezkontaktní platby přes NFC, certifikaci IP68, snímač tepové frekvence.

Virtuální asistent Xiao AI přes doprovodnou aplikaci Mijia dokáže ovládat až 11 chytrých spotřebičů v domácnosti. Velikost baterie činí 390 mAh, přičemž výrobce slibuje až 20denní výdrž. Chytré hodinky pod názvem Amazfit Verge LITE se mimo jiné dočkaly nové podpory chytré asistentky Alexa, která nyní dokáže reagovat na hlasové příkazy. Prostřednictvím hodinek a vašeho hlasu tak můžete zjistit, jaké je například počasí či co vás v daném dni čeká.

Originální Amazfit Verge Lite na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 3 500 Kč. U internetového obchodu Geekbuying bude po dobu prvního týdne jen za 2 334 Kč. Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že pro prvních 100 zákazníků nabízíme exkluzivně kupón, který cenu sníží na skvělých 1 958 Kč! Pokud tohoto chcete využít, zadejte v košíku kód VERGELITE. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost kupónu je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Dalších tisíc produktů se slevou až 70 %!

Geekbuying si pro vás připravil další super letní akci, díky které máte jedinečnou příležitost získat tisíce značkových produktů za zlomek ceny. Stačí použít tento odkaz a vybrat si. K dispozici máme také slevový kupón, který vám cenu poníží v závislosti na ceně produktu. Kupón: GKB77OFF. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jaroslav Tretina

22. 6. 2019, 20:12

To, co nabízíte jsou Verge Lite a ne Verge 3

Vilém Boudek

22. 6. 2019, 9:41

Jen škoda, že Verge Lite, které jsou na Geekbuying za Vámi uvedenou cenu v předprodeji, mají ořezanou výbavu, ovšem za cenu zvýšení výdrže na dvacet dní… ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat