WhatsCloud pro WhastApp nabízí statistiky komunikace Android

WhatsCloud pro WhastApp nabízí statistiky komunikace [Android]
2019-05-03T07:52:53+02:00
• 3. 5. 2019

V dnešní době vám kdejaká aplikace nabízí možnost měření nejrůznějších hodnot, vytváření statistik o používání aplikace, případně celého mobilního telefonu. Příkladem může být již nativní funkce Google Digital Wellbeing, která má samozřejmě funkce navíc. Nesmíme zapomenout na nejrůznější chytré náramky, které vám počítají kroky a tak podobně. Pokud vás takové statistiky baví, možná vás zaujme aplikace WhatsCloud, která je určena pro ty, kteří používají komunikační službu WhatsApp.

WhatsCloud

Společnosti se snaží získat oprávnění k tomu, aby mohli sledovat, co si píšete, komu píšete a jak často. Na těchto datech pak staví svůj obchodní model a vytváří lepší produkty nebo reklamy. Málokterá aplikace ale nabízí takové statistiky přímo uživatelům, respektive komunikační služby spíše něco takového jen tak neprozradí.

Pokud vás ale zajímá statistika kolem komunikace ve službě WhatsApp, možná vás zaujme novinka WhatsCloud od XDA vývojáře sid mordred. Aplikace jako taková umí analyzovat komunikaci a zobrazit nejrůznější statistiky ve formě interaktivnějších grafů. Například se dozvíte, jaká slova jsou nejpoužívanější v dané konverzaci.

Nemusíte se bát, že by se jednalo o nějaký automatický nástroj, který bude sledovat všechno dění ve vašich konverzacích. Abyste nějakou statistiku viděli, musíte jít do aplikace WhatsApp, exportovat historii komunikace do TXT souboru (textový) a následně nasdílet tento soubor do aplikace WhatsCloud. Ta z něj vytvoří statistiky.

Aplikace je zdarma, ale obsahuje reklamy, případně možnost jejich odstranění za poplatek. Vyžaduje minimálně Android 4.4.

logo-app WhatsCloud Oguzhan Yigit Zdarma ANDROID

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat