WhatsApp Beta nově podporuje animované samolepky v oznamovacím centru

WhatsApp Beta nově podporuje animované samolepky v oznamovacím centru
2019-05-10T16:38:37+02:00
• 11. 5. 2019
1

Nedávno jsme se dočkali nové aktualizace pro aplikaci WhatsApp Beta, která přinesla animované samolepky – přesně takové samolepky, které se nacházejí na platformě Facebook Messenger. WhatsApp to myslí s těmito samolepkami vážně, což dokazuje i nejnovější aktualizace.

WhatsApp Beta nabízí animované samolepky

Společnost WhatsApp si zřejmě myslí, že samolepky jsou důležitým prvkem služby a celkové komunikace mezi uživateli. Proto se rozhodla do své nejnovější aktualizace pro aplikaci WhatsApp Beta nabídnout uživatelům, respektive testerům možnost vyzkoušet si animované samolepky v oznamovacím centru. 

To znamená, že pokud uživatel dostane zprávu, ve které se nachází samolepka, bude si ji moci zobrazit již v rámci oznamovacího centra. Animované samolepky fungují jako nativní soubory, které se dokážou automaticky spustit ihned po přijetí. Ještě lepší je, že pracují perfektně s webovým nebo desktopovým klientem WhatsApp. V praxi to mimo jiné znamená, že je můžete odeslat odkudkoliv. 

Podle dostupných informací je tato novinka k dispozici nejen pro operační systém Android, ale také iOS. Pokud si tedy nainstalujete WhatsApp Beta 2.19.50.21, budete moci animované samolepky zobrazit již v oznamovacím centru bez nutnosti otevírání aplikace. 

V současné chvíli není jasné, kdy zhruba se novinky dočká široká veřejnost. Vzhledem k tomu ale, že se jedná o opravdu malou změnu, pravděpodobně se jej dočkáme dříve. 

logo-app WhatsApp Messenger WhatsApp Inc. Zdarma ANDROID logo-app WhatsApp Messenger Developer Zdarma iOS

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Pořád ten WhatsApp musí kopírovat Viber.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat