AirPods 3 budou dražší a lepší než současná generace

AirPods 3 budou dražší a lepší než současná generace
2019-05-10T16:38:47+02:00
• 11. 5. 2019

Společnost Apple je údajně připravena prodávat svou druhou generaci bezdrátových sluchátek AirPods až do roku 2020. Pravděpodobně se ale dočkáme ještě přepracované třetí generace. 

Dodavatel desek plošných spojů pro druhou generaci AirPods, Unitech, zvyšuje své dodávky pevných desek pro objednávky až do roku 2020, což potvrdila zahraniční společnost DigiTimes. O příchodu třetí generace se začalo hovořit teprve nedávno.

AirPods 3 již koncem letošního roku

Původně měl Apple v plánu druhou generaci sluchátek prodávat až do roku 2020. Ovšem vzhledem k současnému trhu a konkurenci bude muset své plány dost razantně přehodnotit a další generaci vypustit již koncem letošního roku. Novinek by ale mohlo být o poznání více.

Údajně by nová generace AirPods měla nabídnout o poznání lepší zvuk. Dalším plusem bude přítomnost podpory pro monitorování některých tělesných aktivit. Naopak nejdůležitější novinkou by pak mělo být potlačení okolního zvuku, což je oblast, která sluchátka od Applu trápí nejvíce. 

Samozřejmě takovéto plusy přináší i své nevýhody, a tou je cena. Apple právě kvůli těmto novinkám nasadí cenovou hladinu o poznání výše. Samozřejmě přesnou cenu v tomto okamžiku neznáme. Na druhou stranu nelze očekávat enormní nárůst ceny. V tomto případě se bavíme o nárůstu v řádech stovek korun. 

Zdroj: appleinsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat