Outlook pro iOS se dočkal významné aktualizace

Outlook pro iOS se dočkal významné aktualizace
2019-05-10T16:38:28+02:00
• 11. 5. 2019

Poměrně oblíbená aplikace Microsoft Outlook pro operační systém iOS se dočkala velice zajímavé aktualizace. Nové změny se zaměřují hlavně na uživatele, kteří vlastní chytré hodinky Apple Watch Series 4. 

Outlook pro iOS přináší užitečnou funkci

Nejnovější instalační balíček ve verzi 3.22.0 přináší aplikaci Outlook pro iOS zajímavé novinky. Mezi nejdůležitější změnu patří jednoznačně přidání komplikace kalendáře Outlook do ciferníku pod názvem Infograph. 

Ten nabízí samozřejmě pouze Apple Watch ve velikosti 40 a 44 mm. Vzhledem k tomu, že starší modely disponují menším displejem, tato změna se jich netýká. A k čemu vlastně novinka slouží? Funkci lze využívat například k rychlému zobrazování nadcházejících událostí, přičemž se vám zobrazí i jejich naplánované časy. 

Dle slov společnosti Microsoft je aplikace navíc mnohonásobně rychlejší. Ačkoliv by se mohlo zdát, že Outlook mnoho lidí kolem vás nepoužívá, jedná se o nejrozšířenějšího e-mailového klienta na světě. Samozřejmě nejvíce se aplikace využívá například v korporacích. Kromě toho je ale aplikace oblíbená jak na iOS, tak také na Androidu. Taková aktualizace je tak pro uživatele nezbytná. 

Společnost Microsoft navíc chce, aby se její aplikace zaměřila na co nejvíce uživatelů, což je mimo jiné hlavní důvod, proč byla tak rychle přidána podpora pro nejnovější produkt společnosti Apple. Aplikaci Outlook pro iOS si samozřejmě můžete stáhnout z obchodu s aplikacemi App Store. Nezapomeňte však, že novinka je k dispozici pouze pro specifický ciferník, který byl uveden výše v textu.

Zdroj: news.softpedia.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat