Vivo Z3x byl oficiálně oznámen

Vivo Z3x byl oficiálně oznámen
2019-05-02T14:39:03+02:00
• 2. 5. 2019

Jen pouhý jeden týden od úniku přes certifikační úřad TENAA se model s označením Z3x stává oficiálním. Společnost Vivo si očividně nedala moc práce při výběru komponentů, protože ve srovnání nevyniká jediný prvek, a tak bude spíše jen udržovat krok s konkurencí ve střední třídě. Nicméně čínský výrobce nezapomněl ani na herně založené uživatele, což dokazuje několik funkcí pro zvýšení výkonu.

Nemusí zklamat

Přední část disponuje 6,26palcovým LCD displejem s FullHD+ rozlišením a do výřezu je vsazen 16megapixelová kamerka pro selfie snímky. Výkon má pod kontrolou osmijádrový procesor Snapdragon 660 od Qualcommu, grafický čip Adreno 512, 4GB operační paměť RAM nebo 64GB interní úložiště. Celkovou výdrž řídí baterie s kapacitou 3 260 mAh, která bohužel nepodporuje žádné rychlé dobíjení.

Vzadu jsou k vidění dva fotoaparáty ve složení 13 + 2 megapixelový senzor, LED dioda pro přisvětlení pořizovaných záznamů a snímač otisků prstů. Uživatelským prostředním doprovodí systém Android ve verzi 9.0 překrytý vlastní nadstavbou FunTouch OS 9. Mobilní hráče potěší dva režimy (System Turbo, Game Turbo) na zvýšení celkového výkonu nebo jen u určité hry. Oficiální prodej začíná od 5. května za cenu v přepočtu 4 064 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat